SPEEDBLOW: Live στο Zero

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

TRAILBLAZER RECORDS PRESENTS: SPEEDBLOW – SKANDAL – BURN THE SUN
Live at Zero (Μεγάλου Αλεξάνδρου 120, Κεραμεικός)
ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

***

Πόρτες: 20:30
Show: 21:00
Είσοδος: 5€

***

SPEEDBLOW

Οι Speedblow δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2009 από τους Γιάννη Τσιακόπουλο και Κώστα Παπασπύρου και κινούνται σε heavy rock/ metal ηχοτόπια με επιρροές από κλασικό heavy και doom και με έντονη την παρουσία μελωδίας, αρμονίας και ρυθμού.
Η πρώτη κυκλοφορία του σχήματος ήταν το ομότιτλο 4-track EP του 2009, από το οποίο μοιράστηκαν περίπου 500 κόπιες δωρεάν στο κοινό και στον τύπο.
Τον Φεβρουάριο του 2010 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full length album με τίτλο “Fields Of Doom” και αρκετές ζωντανές εμφανίσεις ακολούθησαν σε Αθήνα και επαρχία με κυριότερες το support στην πρώτη εμφάνιση των Truckfighters (SWE) στην Ελλάδα καθώς και σε αυτή των τεράστιων Clutch (USA) τον Ιούλιο του 2010.
Τον Μάιο του 2013 και μετά από αλλαγές στη σύνθεσή τους, οι Speedblow κυκλοφόρησαν το “Resurrection” EP. Σειρά πήρε η εμφάνισή τους με τους Year Of The Goat (SWE) ενώ τώρα βρίσκονται στο studio για τις ηχογραφήσεις του δεύτερου full length album τους.
Στην εμφάνισή τους αυτή, θα πραγματοποιήσουν μία απόδραση από το studio, ενώ θα μας παρουσιάσουν τραγούδια από όλες τις κυκλοφορίες για μία τελευταία φορά μέχρι την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου, την άνοιξη του 2014
Όπως μας έχουν συνηθίσει, οι Speedblow θα προσφέρουν ένα show γεμάτο heavy metal ενέργεια και επαγγελματισμό.

***

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι εκ Βρετανίας ορμώμενοι ομογενείς, SKANDAL που επίσης βρίσκονται στην διαδικασία ηχογράφησης νέου υλικού και οι desert rockers BURN THE SUN που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν ιδιαίτερη κινητικότητα στην εγχώρια σκηνή με τις… βαριές ζωντανές τους εμφανίσεις.

***

LINKS:
www.trailblazerrecords.com
www.facebook.com/speedblow
www.facebook.com/SKANDAL123
www.facebook.com/burnthesuns
www.facebook.com/zeroathens

***

Επικοινωνία:
Trailblazer Records: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Zero: 213 023 7420

127