Godsleep + Burn The Sun + Pools of Mercury: Ζωντανά στο six d.o.g.s

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου στις 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ EΛΕΥΘΕΡΗ 

Οι Godsleep είναι ένα heavy rock συγκρότημα από την Αθήνα. Σχηματίστηκαν το 2010 και στα μέσα του έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με τέσσερα κομμάτια, με ένα από αυτά να συμμετέχει σε συλλογή της 272 Records (California). Έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε στη Γερμάνια και το Βέλγιο όπου μοιραστήκαν τη σκηνή με μπάντες όπως οι Colour Haze, My Sleeping Karma, Karma to burn, Lonely Kamel, Gentlemans Pistols. Αυτή την εποχή βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο αναμένεται μέσα στο έτος.

https://www.facebook.com/Godsleepband
http://www.youtube.com/user/GodSleepBand

Οι Burn the Sun πρωτοεμφανίστηκαν το 2010 ως μια παρέα η οποία δοκίμαζε τις δυνατότητες της και πειραματιζόταν προσπαθώντας να βρει μια μουσική κατεύθυνση. Έπειτα από πολλά live, μια εμφάνιση στο Schoolwave 2011, την κυκλοφορία ενός demo, την αλλαγή ενός μέλους, ακόμα περισσότερα live και άπειρες ώρες προβών έχουν πλέον αρχίσει να δημιουργούν τον δικό τους ήχο επηρεασμένοι από stoner/sludge/post ακούσματα, χωρίς να περιορίζονται μόνο σε αυτά.

https://www.facebook.com/burnthesuns
http://burnthesun.bandcamp.com/
http://www.youtube.com/user/SunTheBurn

Οι Pools of Mercury δημιουργήθηκαν την Άνοιξη του 2012 στην Αθήνα. Ο κύριος λόγος δημιουργίας της μπάντας ήταν η ανάγκη των μελών της να παίξουν rock μέσω ενός ψυχεδελικού πρίσματος καθώς και το να παίξουν τη μουσική τους ζωντανά, με κάθε ευκαιρία και σε κάθε πιθανή τοποθεσία.

http://www.youtube.com/user/MercuriousPools/videos
https://www.facebook.com/PoolsOfMercury
https://soundcloud.com/pools-of-mercury

128

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2110 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.