SERENITY BROKEN: “Live 'n' Unplugged” EP

Από τις πιο επαγγελματικές μπάντες στη χώρα μας, οι Αθηναίοι Serenity Broken, που κυκλοφόρησαν πέρυσι το εξαίσιο “Commercial Suicide”, περνώντας τα σύνορα απέσπασε πολύ καλές κριτικές και τώρα, κάποια τραγούδια του γίνονται ακουστικά.

Είδα πρόσφατα στο Defcon Fest τα παιδιά ζωντανά και θαύμασα την δυνατή τους εμφάνιση, ακόμα και αν αυτή δόθηκε μπροστά σε ένα μουδιασμένο ετερόκλητο κοινό και έχω να πω πως είναι κάτι το εκπληκτικό και δυστυχώς, δεν υπάρχουν παρόμοια συγκροτήματα να δέσουν σε ένα live μαζί τους.

Αγαπώ πολύ τα unplugged, γιατί θεωρώ πως δίνουν μια άλλη πλευρά της μουσική κάποιων καλλιτεχνών και μια άλλη δυναμική στον ήχο τους που έτσι, μπορεί να φτάσει σε περισσότερα αυτιά.

Φαίνεται το ίδιο πιστεύουν και οι Serenity Broken, που παίρνουν τα “Right in me”, “Beat it Outta me” και “Slip up”, φυσώντας μέσα τους μια νέα πνοή.

Όμορφη, στεγνή και “αληθινή παραγωγή” με τη φωνή του Άρη αρπάζει την ευκαιρία και πάλι να δείξει τις δυνατότητες της και οι υπόλοιποι να αποδείξουν ότι η αγριάδα μπορεί να μεταφραστεί καμιά φορά και σε ρομαντισμό.

Επισκεφτείτε το site τους και κατεβάστε το ΔΩΡΕΑΝ ή αν προτιμάτε να στηρίξετε του καλλιτέχνες, αφήστε τον συμβολικό οβολό σας στο Bandcamp.

Στηρίξτε τις όμορφες μουσικές των Ελλήνων rockers γιατί πραγματικά, δεν μας έχει μείνει τίποτα άλλο παρά η μουσική!

529

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.