Conquest Method / Sensorium Abyss / Forced In: Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Seven Sins Club

Conquest Method / Sensorium Abyss / Forced In

Κυριακή 10 Νοεμβρίου Seven Sins Club
Πόρτες ανοίγουν στις 8
Είσοδος 5 με μπύρα ( ή αναψυκτικό )

Conquest Method

Οι Conquest Method είναι ένα 5μελές metal σχήμα με έδρα την Αθήνα.Όλα ξεκίνησαν την άνοιξη του ’12 όταν ο Άκης (μπάσο) και ο Άλεξανδρος (τύμπανα) συνάντησαν τον Γιάννη (ρυθμική κιθάρα) και άρχισαν να παίζουν μαζί σαν τρίο.Ο ‘Ακης είδε μέλλον σε αυτό το line-up και θέλησε να το κάνει ολοκληρωμένο.Έτσι μετά από λίγους μήνες έρευνας το τρίο επιστράτευσε τον Κώστα (πρώτα φωνητικά) τον Αύγουστο του ’12 και ένα μήνα μετά ο Γιώργος (ρυθμικές/πρώτες κιθάρες/καθαρά φωνητικά) ήρθε να ολοκληρώσει το line-up.Μετά από μερικέσ πρόβες σαν ολοκληρωμένο σχήμα πλέον τα μέλη αποφάσισαν να αρχίσουν να γράφουν υλικό για το πρώτο τους ομώνυμο EP του οποίου μίξη και παραγωγή επιμελήθηκε ο Γιάννης Μακρής a.k.a Satrigiannhs (Anorimoi).Το EP κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του ΄13 μαζί με το πρώτο video clip της μπάντας σε σκηνοθεσία Δημήτρη Δρίμα. Με ένα EP και ένα videoclip στο ενεργητικό τους το σχήμα πλέον συμμετέχει σε ζωντανές εμφανίσεις ενώ έχει αρχίσει ήδη το στάδιο της προπαραγωγής για το πρώτο τους full length album.

https://www.facebook.com/pages/Conquest-Method/144172952442960
http://www.youtube.com/channel/UCviIxftKMdQq0NUyUsoS5iw
http://conquestmethod.bandcamp.com/

———————————————–

Sensorium Abyss

Οι Sensorium Abyss είναι μια Melodic Metal μπάντα απο το καματερο. Μετά το re-form (ex. As I Walk The Valley) Η μπάντα έχει ως σκοπό ένα ιδιαίτερα extreme ήχο και κάτι όχι το τόσο common που ακούγεται συνεχώς παρόμοιο με πολλά άλλα. Σήμερα αυτό που αποκαλούμε Sensorium Abyss είναι μια μπάντα η οποία απο το 2012 εως και αυτή την στιγμή είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να δώσει ότι έχει με σκοπό την αναγνώριση σε όποιον άρεσει η Metal σκηνή! 

Facebook: https://www.facebook.com/SensoriumAbyss
http://www.youtube.com/channel/UCkF96_tJIAJYVbkzfbB0CQA

———————————————–

Forced In

Οι Forced In είναι μια μπάντα που κινείται στο χώρο τοu black death και thrash metal. η μπάντα δημιουργήθηκε από τον Στέλιο (φωνή) και Γιώργο (μπάσο) το 2011 και ύστερα από πολλές αλλαγές ολοκληρώθηκε το 2013 με τον Λεωνίδα στη κιθάρα και τον Λεωνίδα στα ντραμς (άλλος Λεωνίδας). Η μπάντα μέχρι στιγμής έχει κάνει κάποια live και έχει ηχογραφήσει ένα demo 2 τραγουδιών (wardance, canyou make me bleed).
Στόχος της είναι η ηχογράφηση του πρώτου τους ep με τίτλο “Let the wardance begin”.

https://www.facebook.com/ForcedInBand

Πόρτες ανοίγουν στις 8
Είσοδος 5 με μπύρα ( ή αναψυκτικό)

SEVEN SINS CLUB
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ & ΓΑΜΒΕΤΑ 5, ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ , ΑΘΗΝΑ

https://www.facebook.com/sevensinsclubathens
https://www.facebook.com/groups/sevensinsclub/

143