BEWIZED: Live release show στο 7sins

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι Bewized εμφανίζονται στην Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου στο 7Sins Club παρουσιάζοντας live το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Undead Legacy” αλλά και πολλά τραγούδια από τον προηγούμενο δίσκο. Μαζί τους θα εμφανιστούν: οι Furor, Razor’s Edge και Blame Kandinsky. Be there!

Είσοδος: 6 ευρώ με μπύρα
Πόρτες ανοίγουν: 8μμ 

***

Bewized

-Bewized, μια τετραμελής groove metal / metalcore μπάντα από τη Θεσσαλονίκη που δημιουργήθηκε το 2007. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει ένα demo EP (2009) και 2 full-length album (2011 & 2013 αντίστοιχα). Tο ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο “The Scorch of Rage” κυκλοφόρησε παγκοσμίως την 25η Απριλίου 2011 από την Αγγλική Casket Music (Copro Records) και το “Undead Legacy” μόλις προσφάτως την 28η Οκτωβρίου 2013 από την Αυστριακή NoiseHead Records. Την παραγωγή, μίξη και mastering του τελευταίου δίσκου πραγματοποίησε ο Jon Howard (Threat Signal) στα Woodward Avenue Studios του Καναδά. Επιπροσθέτως έχει συμβάλλει και με guest φωνητικά τόσο ο ίδιος ο Jon στο κομμάτι “Medusa’s Head” όσο και ο Björn “Speed” Strid (Soilwork) στο “Heart Bled Dry”! Η βιντεογραφία τους περιλαμβάνει 2 επίσημα βίντεο κλιπ, το ““Laceration of Innocence” (2010) με παραγωγή Bob Katsionis και το “Exhaling Perfection” (2012) απο Nonsap Visuals. Στο ενεργητικό τους έχουν live εντός και εκτός συνόρων (The Scorch of Rage UK Tour, 2011). Στο συγκεκριμένο tour (The Undead Legacy Greek tour, 2013) θα παρουσιάσουν τόσο το καινούργιο τους υλικό όσο και τραγούδια από τον προηγούμενο δίσκο, σε ένα event που δε πρέπει να χάσετε! 

https://www.facebook.com/bewizedofficial

-Furor, μια modern metal, hardcore μπάντα με new school μελωδίες. Στις αποσκευές τους έχουν το 3o τους full-length cd “Blind Faith Revolver”, που θα παρουσιαστεί ζωντάνα, γεμάτο νεύρο και πάθος όπως του αρμόζει. Δισκογραφικά μιλώντας, στις αποσκευές τους υπάρχουν τα: Even God Can’t Judge Us (2006), Those Chords Made Chaos (2008), Small Talk Delirium EP (2012) και Blind Faith Revolver (2013). 

https://www.facebook.com/furor.official

-Razor’s Edge, ένα κράμα από death/hardcore, βαρύ ήχο και μελωδικά περάσματα. Έχοντας στο δυναμικό τους 2 ΕP’s και έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με αρκετές απο τις καλύτερες μπάντες τις ελληνικής underground σκηνής, υπόσχονται ένα δυνατό show. 

https://www.facebook.com/razorsedge.gr

-Blame Kandinsky, μια 5μελής rock-to-math μπάντα που γεννήθηκε στο τρέχον 2013 σε κάποια γειτονιά της Αθήνας και πατά δυναμικά για τα επερχόμενα συναυλιακά και δισκογραφικά της βήματα. 

https://www.facebook.com/BlameKandinskyBand

154