GET LOUD with Burger Project, Zebra Tracks, Social End Products, Ducky Boyz

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

GET LOUD WITH CONVERSE!
Η CONVERSE με τη φετινή καμπάνια της, GET LOUD, γιορτάζει τη rock κουλτούρα που ανέκαθεν υπήρχε στο DNA των All Star.

GETting LOUD είναι άποψη ζωής, είναι ανατροπή, είναι το απροσδόκητο. Είναι να μετατρέπεις το συνηθισμένο στο αδιανόητο. Να μην περιμένεις την αποδοχή, αλλά να εκφράζεις τον εαυτό σου με όποιο τρόπο θέλεις και να ζεις κάθε στιγμή.
Η Converse, στηρίζοντας πάντα τη μουσική και τους νέους καλλιτέχνες,  δημιουργεί μια μοναδική μουσική εμπειρία για τους fans της, «παντρεύοντας» τους μοναδικούς Burger Project με ανερχόμενα groups της Rock σκηνής όπως οι Zebra Tracks, οι Social End Products και οι Ducky Boyz. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τη μοναδική τους συνύπαρξη πάνω στη σκηνή του FUZZ Club, την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, με δωρεάν εισιτήριο το οποίο μπορείτε να εξασφαλίσετε από τώρα, μέσω του www.converse.gr, και να γίνετε μέρος της πιο Loud μουσικής εμπειρίας της χρονιάς! 

Σημείωση: Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

The Burger Project

Οι Burger Project ξεκίνησαν να παίζουν τον Νοέμβριο του 2007, αρχικά με σκοπό να δημιουργήσουν party ατμόσφαιρα τα βράδια της Δευτέρας σε ένα bar restaurant, στο κέντρο της Αθήνας. Το γεγονός μεταφέρθηκε από στόμα σε στόμα και σύντομα οι δευτεριάτικες εμφανίσεις τους αποτέλεσαν must για κάθε μουσικόφιλο που αναζητούσε κάτι νέο. 

Πρόκειται για μια μπάντα που μπορείς να περιγράψεις, με λίγα λόγια, ως party band with a “twist”. Disco anthems, punk rock classics, pop standards, ακόμα και μερικά γνωστά κομμάτια από το Ελληνικό ρεπερτόριο, συνυπάρχουν στο setlist τους. Τραγούδια που γνωρίζουν σχεδόν οι πάντες μεταμορφώνονται, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, από αυτούς τους καινοτόμους διασκεδαστές.

Ο τίτλος του πρώτου τους CD, “We Live in Athens” (2009), ήταν ένα χιουμοριστικό πολιτικό σχόλιο για την πόλη τους. Στο εξώφυλλό του, η μπάντα επέλεξε να σατιρίσει τέσσερις χαρακτηριστικές φιγούρες της Ελληνικής κοινωνίας: έναν εθνικιστή, έναν ιερέα, έναν πολιτικό κι έναν… σαδομαζοχιστή, αναδεικνύοντας το ζήτημα της διαφθοράς πριν ξεσπάσει η γνωστή κρίση.

Χρησιμοποιώντας ως βασικό όπλο τη σκηνική τους παρουσία, οι Burger Project κατόρθωσαν να κατακτήσουν κάθε χώρο στον οποίο έχουν παίξει τα τελευταία χρόνια: Μικρά clubs, μεγαλύτεροι και καθιερωμένοι συναυλιακοί χώροι, σκηνές φεστιβάλ σε ολόκληρη την Ελλάδα. Επιπλέον, μετά από τρεις επιτυχημένες περιοδείες στη Γερμανία (με highlight ισάριθμα sold-out shows στο Βερολίνο), συναυλίες στην Κύπρο και την Ιταλία, αλλά και δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Λονδίνο (Notting Hill Arts Club και Favela Chic), η μπάντα δείχνει έτοιμη να εισχωρήσει δυναμικά και στην Ευρωπαϊκή μουσική σκηνή.

www.burgerproject.gr
www.facebook.com/theburgerproject

Zebra Tracks

Οι Zebra Tracks είναι ένα δυναμικό indie rock κουαρτέτο από την Αθήνα, το οποίο συνδυάζει post punk και shoegaze pop ήχους, παράλληλα με μια γεμάτη ένταση σκηνική παρουσία.
Μετά από ένα single και ένα EP, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο album τους, “A Family Picture From… Zebra Tracks” στη Sonic Playground, το 2009, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές. Ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε festivals (σε Ελλάδα και Ευρώπη) δίπλα σε ονόματα όπως οι Placebo, Faith No More, Unkle, A Place To Bury Strangers, Yeasayer, Kaiser Chiefs, Television Personalities, Levellers, Long Blondes, Good Shoes, The Chap κ.α.
Τον Ιούλιο του 2012, μετά από δύο digital singles, κυκλοφόρησαν τη δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά τους με τίτλο “Collective Guilt”, αυτή τη φορά για λογαριασμό της ανεξάρτητης Αμερικάνικης Limited Fanfare Records.
Αυτό το διάστημα, ολοκληρώνουν την παραγωγή του νέου τους album, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

www.facebook.com/pages/Zebra-Tracks/14873451895?ref=ts&fref=ts
www.myspace.com/zebratracks
www.soundcloud.com/zebratracks
http://zebratracksmusic.blogspot.gr/
http://www.reverbnation.com/zebratracks

Social End Products 

Οι Social End Products σχηματίστηκαν το 2010 και αμέσως απέκτησαν τη φήμη μιας μπάντας που διαθέτει έναν ιδιαίτερο και προσωπικό acid / garage punk ήχο. Η εκρηκτική σκηνική τους παρουσία βοήθησε στο να γίνουν ακόμα γνωστότεροι στους κύκλους της εγχώριας σκηνής, παίζοντας μαζί με ορισμένα σπουδαία ονόματα όπως οι Allah-las, Thee Oh Sees, Stems, The Men, Dirty Beaches, Underground Youth, The Jack Of Heart.

Πριν από ένα χρόνο, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους 7ιντσο E.P. “Ego Trip” (Radar Eye Records). Τον περασμένο Ιούνιο, παρουσίασαν το ντεμπούτο album τους, “Nutre Tu Cabeza”, γεμάτο από τρίλεπτα garage rock τραγούδια με μελωδικές γραμμές που σου μένουν στο νου και, κυρίως, με την αίσθηση πως οι προφανείς επιρροές τους από την δεκαετία του ’60 έχουν αξιοποιηθεί με γόνιμο και δημιουργικό τρόπο μέσα σε ένα σύγχρονο πλαίσιο σύνθεσης και παραγωγής. 

http://socialendproducts666.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/pages/The-Social-End-Products
http://www.reverbnation.com/thesocialendproducts

THE DUCKY BOYZ

Οι Ducky Boyz είναι μία από τις γνωστότερες psychobilly / garage / surf / punk μπάντες της Αθηναϊκής σκηνής. Δημιουργήθηκαν το 2002 και, από τους πρώτους κιόλας μήνες, άρχισαν να δίνουν διαφορές συναυλίες ενώ ηχογράφησαν και το πρώτο τους do-it-yourself CD.
Το 2003, ηχογράφησαν το “Cannonball”, ένα 2ο diy CD, και συνέχισαν ασταμάτητα τις συναυλίες σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, κερδίζοντας το κοινό με τη γεμάτη κέφι, ενέργεια και ένταση σκηνική τους παρουσία.
Μεταξύ άλλων, μοιράστηκαν τη σκηνή με πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Fuzztones, The Last Drive, Meteors, Cynics, Mad Sin, ενώ συμμετείχαν σε γνωστά rock ‘n’ roll festivals, όπως το White Boppin’ Tower στη Θεσσαλονίκη.
Το 2005, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους επίσημο album, “No Regrets”, σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου στην Blind Bastard Records. Τυπώθηκαν 500 κόπιες και εξαντλήθηκαν σε 8 μήνες.
Ακολούθησαν συμμετοχές σε μερικές συλλογές (“Enjoy The Greeks vol. 1 & 2”, “White Boppin’ Tower vol. 1 & 2”, “More To Enjoy (France)”) και, με νέο drummer πλέον, η ηχογράφηση του 7’’ single, “Near Death Experience”, σε παραγωγή του θρυλικού P. Paul Fenech των Meteors, για λογαριασμό της Blind Bastard.
To 2011, κυκλοφόρησαν το 2ο album τους, “Making It Worse”, αρχικά σε CD και τη φετινή χρονιά σε βινύλιο, με την προσθήκη τριών νέων τραγουδιών.

www.facebook.com/TheDuckyBoyz
http://www.reverbnation.com/theduckyboyz

132