LEFT LANE CRUISER: “Rock Them Back to Hell”

Μετά από το βομβαρδιστή από τα 6,75, Reggie Miller, η Indiana μας σηκώνει από τα ντιβάνια με ηλεκτρικό blues rock.

Οι Left Lane Cruiser ντεμπoυτάρισαν δισκογραφικά το 2006, με το “Gettin’ Down On It” και βασισμένοι όπως λένε και οι ίδιοι, στα county blues του Mississippi έρχονται με το έκτο τους πόνημα “Rock them back to hell” να στείλουν το “κακό” από εκεί που ήρθε.

Όπλα τους το κιθαριστικό slide του Fredrick “Joe” Evans IV και τα τύμπανα του Brenn Beck.

Οι δυο τους καταθέτουν την αγάπη τους για τα blues και έχοντας και μια hillbily bluegrass αισθητική σηκώνουν πραγματικά την νεκρή φύση να χορέψει.

Γεμάτο ενέργεια, παραγωγή ακριβώς όπως πρέπει για αυτό που κάνουν και ένα όμορφα σχεδιασμένο εξώφυλλο.

Σκεφτείτε πιο σκληρούς και μεθυσμένους Black Keys, λιγότερο μαστουρωμένους Five Horse Johnson και λίγη λάσπη από Black Eyed Vermillion.

To sliding σε ξεσηκώνει, τόσο ώστε να παρασυρθείς στο ταξίδι της φυσαρμόνικας και να συνοδεύσεις τα φθαρμένα φωνητικά του Evans.

Πολύ καλή δουλειά από τους Ινδιάνους και ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε νέους φίλους. Πάω λοιπόν, προς το YouTube να ακούσω δουλειές τους από παλιά.

I got the blues, but I ain’t gonna die!

800

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.