Αποκτήστε το DVD από την παράσταση “Ο Τόπος”, με τη μουσική υπόκρουση των Universe 217 και Afformance

“Ο Τόπος” – DVD Σύγχρονου Χορού

Η εταιρία Μουσικού Θεάτρου και Σύγχρονου Χορού Bitchy D παρουσίασε την παράσταση σύγχρονου χορού «Ο Τόπος» στο Θέατρο του Ήλιου τον Μάρτιο του ’13. Αν επιθυμείτε να λάβετε ΔΩΡΕΑΝ το DVD της παράστασης, επικοινωνήσετε μέσω της σελίδας στο Facebook ή τηλεφωνικώς στο 6981922082.

Στον «Τόπο» οι συντελεστές καταπιάστηκαν με ένα κοινωνικό θέμα, τη δημιουργία μιας κοινωνίας από τις απαρχές έως σήμερα. Εξέτασαν τις ρίζες του ανθρώπου, παρατήρησαν την γέννηση του, την ανάγκη του για επιβίωση και την επιθυμία για κοινωνικοποίηση και έρωτα. Γιατί, όμως, ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στους πολλούς, με ποιά μέσα το κάνει και τί αντίκτυπο έχει όλο αυτό στη γη; Η παράσταση κλείνει ρίχνοντας μια ματιά μέσα σε έναν εργασιακό χώρο – συγκεκριμένα σε ένα εργοστάσιο – οι πολλοί δουλεύουν ρομποτικά και οι λίγοι επιβλέπουν τη δουλειά των άλλων.

Να σημειωθεί ότι οι UNIVERSE217 δάνεισαν μουσική τους για την παράσταση, ενώ οι AFFORMANCE έγραψαν τη μουσική του τρίτου μέρους της. Στον «Τόπο» εκτός απ’ τους οκτώ χορευτές, συμμετέχουν ορισμένοι απ’ τους μονωδούς της ομάδας.

Η εταιρία Bitchy D ιδρύθηκε το 2008 από τις φοιτήτριες Feli M και StellαR της Σχολής Καλών Τεχνών Ναυπλίου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών και συνεχίζει την δράση της στην Αθήνα από το 2010 μετρώντας πέντε παραγωγές και έξι ολιγόλεπτα δρώμενα θεάτρου, χοροθεάτρου και σύγχρονης όπερας («Όταν το τηλέφωνο χτυπά…» 2012, «Έγινε όπως το ‘πες» 2011, «Ανάμεικτη Θεατρική Σαλάτα» 2010, «Το Γκαζόν» 2009 κ.α.).

Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Feli M
Πρωτότυπη Μουσική 3ης Πράξης: Afformance
Μουσική 1ης Πράξης: Universe217
Επιμέλεια Κοστουμιών: StellαR

Χορεύουν: Δήμητρα Αλπανίδου, Φανή Καρυοφύλλη, Γεωργία Κοτόκου, Παναγιώτης Μαλακός, Στράτος Νικολαϊδης, Αντώνης Οικονόμου, Δωροθέα Πολυχρονοπούλου, Μαρία – Κάντια Χαρδαλιά

Συμμετέχουν Επίσης: Βασίλης d1af Αποστόλου, Feli M, Σοφία Μαυρίκου, Νίκος Μελβάνι, Ανδρέας Μεταξάς (23, 24/3), Θοδωρής Μπυράκος (30, 31/3), Χρυσάνθη Χαχούλια

DVD Trailer:

Links:
http://www.facebook.com/music.theatre.bd
http://www.facebook.com/b.d.studio.athens

144