SUMA: live το Νοέμβριο στην Αθήνα

Η “Smoke The Fuzz gigs” (http://www.facebook.com/SmokeTheFuzzGigs) παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Σουηδούς doomst(on)ers SUMA για ένα.. SUMAssive doom/sludge σουαρέ για τους λάτρεις του βάλτου και όχι μόνο !!
Μαζί τους οι δικοί μας : Sadhus (The Smokin Community) & Gomgoma

Παρασκευή 8 Νοέμβρη @ Six D.O.G.S.

Πόρτες : 20.00
Έναρξη : 20.30

Είσοδος :
Προπώληση : €12 (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων)
Ταμείο : €15
Σημεία προπώλησης : ΤΒΑ

https://www.facebook.com/SmokeTheFuzzGigs
http://smokethefuzz.com/
http://smokethefuzz.gr/
https://www.facebook.com/pages/SUMA/122272097788708
https://www.facebook.com/SadhusCommunity
https://www.facebook.com/pages/Gomgoma/162450913768401

SUMA
Οι SUMA σχηματίστηκαν το 2001 και μας έρχονται από το Malmö της Σουηδίας για να συνεχίσουν αυτό που κάνουν την τελευταία δεκαετία : να εξαπλώνουν τη “μάστιγα” του στιβαρού, noise-ridden παραισθησιογόνου doom metal στον κόσμο και να παρασύρουν ορδές ανθρώπων στο κρησφύγετό τους με τη συγκλονιστικά βαριά και δίχως επιστροφή δίνη των live εμφανίσεών τους αλλά και της studio δουλειάς τους.

Ο τελευταίος χρόνος έφερε και κάποιες αλλαγές στην οντότητα που ονομάζεται SUMA.
Μετά από ενός έτους κενό και αποδεκατισμένοι μετά την αποχώρηση του vocalist DR.J το χειμώνα του 2011/12, δεν υπήρξε δισταγμός στο πώς θα προχωρήσουν :
με φωνητικά εντός της μετενσαρκωμένης οντότητας και ένα
ακόμα μεγαλύτερο βάθος στον ανεμοστρόβιλο που ήρθε μαζί με την εισαγωγή του Ταύρου.
Αναγεννημένοι για να ενεργοποιήσουν ανεξερεύνητες δομές της σφαίρας τους.. υπάρχει αχανές σκοτάδι στον ορίζοντα.
Προς το παρόν δουλεύουν το νέο υλικό για το τέταρτο album τους “THE ORDER OF THINGS”, που αναμένεται να ηχογραφηθεί το Χειμώνα του 2013.
Αυτό είναι και η τρίτη αφορμή για να αναλάβει ο θρυλικός engine-ear BILLY ANDERSON (Melvins, Neurosis, Sleep, Eyehategod) τα ηνία της ηχογράφησης.
Αυτή είναι και η επικείμενη εξέλιξη των προηγούμενων άλμπουμ-κολοσσών LET THE CHURCHES BURN και ASHES.

Ολοκληρώνοντας την ενάμιση έτους παύση τους από live εμφανίσεις, επέστρεψαν με κάποια festival shows και μια περιοδεία μαζί με Acid King το 2012 και συνεχίζουν με περιοδείες μέχρι
το τέλος του 2013 και έπειτα.

Με ένα ακλόνητο DIY σκεπτικό, οι SUMA κυκλοφορούν το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής τους μέσα από το δικό τους label και περιπλανιούνται στους δρόμους της Ευρώπης όλα αυτά τα χρόνια με δικό τους booking καθώς και με συγγενικά πνεύματα σε όλα τα μήκη και πλάτη.

Το 2010 ο Tom.G Warrior κάλεσε τους SUMA και έλαβαν μέρος στην “Only Death Is Real” curated day στο ROADBURN και εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε έδαφος των ΗΠΑ με την east coast tour τους μαζί με Unearthly Trance.
Καθώς και με τη βοήθεια σε διανομή και μάρκετινγκ για ASHES μέσω της σουηδικής death / black metal “Regain Records”.

https://www.facebook.com/pages/SUMA/122272097788708

Sadhus (The Smokin Community)
Το 1980, τη χρονιά του κυρίου μας, ένας γιγάντιος πράσινος κομήτης πέφτει στη Γη.
Μέσα του, μια γιγάντια τριχόμπαλα, σάπια και μπερδεμένη/τζιβιασμένη αρχίζει και εισπνέει μουσική,ασυνήθιστη και απλά τέλεια στ’ αυτιά της. Στο ταξίδι της, τρία μανιτάρια την έμπασαν στην ψυχεδελική μορφή της μουσικής και ένας Baba βοήθησε με την Γνώση του.
Έτσι, και οι πέντε μετά από αρκετές διαγαλαξιακές περιπλανήσεις, αποφάσισαν να παραμείνουν στη Γή ως ενσάρκωση πέντε ανθρώπινων μορφών, αλλά κρατώντας ακόμα τα αυθεντικά μη γήινα χαρακτηριστικά τους. Η ζωή στη Γη δεν ήταν όπως την περίμεναν κι έτσι αποφάσισαν να επικοινωνήσουν μέσω της μουσικής.
Μαγικά βοτάνια, αναμείξεις καπνού,αρκετές αλχημείες με αλκοόλ και παραισθησιογόνες αναζητήσεις τούς οδήγησαν στο να εκφράσουν μέσω της μουσικής τους, τις προσωπικές τους εμπειρίες πάνω στον ιδιότροπο αυτόν πλανήτη.
Χρησιμοποιώντας τα δικά τους χρώματα, τη δική τους οργή για τα πάντα και αναπολώντας τα όμορφα ταξίδια, προσπάθησαν μέσω του διεστραμμένου νου τους να εκφραστούν.
Τόσο διαφορετικοί και ταυτόχρονα τόσο όμοιοι. Γέλια, ατέλειωτα hangovers, ταξίδια στο άγνωστο, γενικές περιπλανήσεις σε εχθρικούς γαλαξίες. Όλα αυτά συνταξιδιώτες τους στις πρόβες.
Και πάνω απ’ όλα, ένα ισχυρό πράσινο υλικό απομεινάρι του κομήτη να τους φροντίζει.
Roll fast..play slow..!!

O RegularPaul στη Spinaloga Records έγραψε:
Ένα μάτσο “χορταριανοί” με όλες τις σωστές επιρροές, οι Sadhus the Smoking Community έχουν έναν κανόνα. Roll fast, play slow.
Η (10ευρή τους) σακούλα sludge περιέχει υπεραργά riff, αγωνιώδη και σπαρακτικά vokills, επαναλαμβανόμενα τέμπο και ατελείωτα sessions. Sessions που καμιά φορά μοιράζονται
στα gigs αλλά κυρίως λαμβάνουν χώρα μεταξύ φίλων στο προβάδικό τους.
Ο Dr.Doom’s Lair έγραψε:
Πάρτε τους Iron Monkey, πετάξτε τους στη έρημο και πνίχτε τους στον καπνό.They put the grove back into sludge!!

https://www.facebook.com/SadhusCommunity

Gomgoma
Η μπάντα λέει :
Η σύντμηση ήταν η διαθήκη μας για την προετοιμασία και χορήγηση ενός φαρμάκου ή μιας συσκευής για μας, ως ασθενείς, να κατασκευάσουμε βραχυπρόθεσμες ασθένειες.
Doom ad libitum. Όποιο κι αν είναι το υπο-είδος. Crust ή οτιδήποτε pro re nata.
Δεδομένης της χρωμοσωμικής μας μετάλλαξης, η άμβλωση θα είναι πολλαπλή, αν και η μετά βίας εγκυμοσύνη μας είναι από παιάνες που εκφράζονται ως παλινδρόμηση οξέος (= μια κοινή κατάσταση και ανωμαλία κατά την οποία οξύ του στομάχου ανεβαίνει στον οισοφάγο).
Αλλά σίγουρα αυτή είναι μόνο η αρχή όλου αυτού του εθισμού. Οι τέσσερις τύποι, διανοητικά ασθενείς νοσηλευμένοι σε ψυχιατρικούς θαλάμους, σκοπεύουν να δημιουργήσουν ήχους και μουσικές που θα προκαλέσουν μόνιμη, εξασθενημένη σωματική κινητικότητα γνωστή και ως Ακινησία.
Μια εκ γενετής απουσία ενός ανοίγματος στο κάτω εντερικό μας άκρο, μας επέτρεψε να αφοδεύσουμε δυο μόνο κομμάτια απόλυτης αηδίας προς το παρόν.
Ο εύκαμπτος πλαστικός σωλήνας, γνωστός και ως καθετήρας, εισάγεται στην ουροδόχο κύστη για να παρέχεται συνεχής παροχέτευση ούρων κι εκεί είναι που κρατάμε τις ιδέες που δεν
έχουμε ακόμα εκθέσει. Αυτό βέβαια, μέχρι κάποια μέρα να βγει όλη η ασθένεια μέσω της ούρησης.
Μέχρι τότε.. stay formicated and fornicated.

https://www.facebook.com/pages/Gomgoma/162450913768401

Χορηγοί Επικοινωνίας:
https://www.rockway.gr/
http://www.facebook.com/FullThrottleRadioShow
http://www.rockinathens.gr/
https://www.facebook.com/ZografouWebRadio
https://www.facebook.com/pages/Serial-Killing/122565701123622
https://www.facebook.com/lustradio

158