CINDERELLA: "Live At The Mohegan Sun"

Δεύτερος ζωντανά ηχογραφημένος δίσκος που κυκλοφορούν οι Cinderella μέσα στο 2009. Το Authorized Bootleg που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι είναι ένα ντοκουμέντο του που βρισκόταν το συγκρότημα στις αρχές της δεκαετίας του ’90.


Η νέα κυκλοφορία τους (Live At The Mohegan Sun) είναι ηχογραφημένη ζωντανά τον Ιούλιο του 2005, στα πλαίσια της περιοδείας που πραγματοποίησαν εκείνη τη χρονιά μαζί με τους Firehouse, Ratt, και τους Quiet Riot.
Κομμάτια όπως τα Nightsongs, Somebody Save Me, Gypsy Road, The Last Mile και Still Climbing, δεν αφήνουν κανέναν οπαδό των Cinderella ασυγκίνητο, πόσο μάλλον όταν οι εκτελέσεις είναι πολύ παραπάνω από ικανοποιητικές.

Η φωνή του Tom Keifer, η οποία είναι ένα από τα trademarks των Cinderella, βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ειδικά αν κάποιος αναλογιστεί το τι προβλήματα υγείας έχει αντιμετωπίσει. Εντάξει, μπορεί σε κάποια σημεία που πρέπει να τραγουδά πιο ψηλά να δυσκολεύεται λίγο, αλλά εμένα προσωπικά δε με πειράζει, καθώς το πάθος του αναπληρώνει το όποιο κενό υπάρχει.

Δεν ξέρω πόσοι ορκισμένοι οπαδοί των Cinderella έχουν απομείνει (για την Ελλάδα μιλάω), αλλά το Live At The Mohegan Sun απευθύνεται σε αυτούς και αυτοί ας προτιμήσουν τη digipack έκδοση του δίσκου, καθώς περιέχει τρία κομμάτια παραπάνω.

Καρβούνης Δημήτρης

485