RED FANG: Ακούστε νέο υλικό

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Red Fang κυκλοφορούν το νέο τους album, “Whales and Leeches”, στις 15 Οκτωβρίου, μέσω της Relapse Records.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι τους, “No Hope” και να δείτε την tracklist του album.

RED FANG: “No Hope” 

01. DOEN
02. Blood Like Cream
03. No Hope
04. Crows In Swine
05. Voices Of The Dead
06. Behind The Light
07. Dawn Rising
08. Failure
09. 1516
10. This Animal
11. Every Little Twist
12. Murder The Mountains (Bonus)
13. Black Water (Bonus)