THE KILLERS: Best Of album με δύο νέα κομμάτια

Οι Αμερικανοί The Killers κυκλοφορούν στις 11 Νοεμβρίου μια συλλογή με επιτυχίες από τα τέσσερα album τους, καθώς και δύο καινούργια.

Θα τιτλοφορείται “Direct Hits” και θα περιέχει και τα ολόφρεσκα “Just Another Girl” και “Shot at the Night”.

Ακολουθεί η tracklist του.

01. Mr Brightside
02. Somebody Told Me
03. Smile Like You Mean It
04. All These Things That I’ve Done
05. When You Were Young
06. Read My Mind
07. For Reasons Unknown
08. Human
09. Spaceman
10. A Dustland Fairytale
11. Runaways
12. Miss Atomic Bomb
13. The Way It Was
14. Shot At The Night
15. Just Another Girl

Deluxe Album Bonus Disc:
16.   Mr. Brightside (Original Demo)
17.   When You Were Young (Calvin Harris Remix)
18.   Be Still