SIDEBURN: “Electrify”

Οι Ελβετοί rockers Sideburn επιστρέφουν!

Με τρία νέα μέλη στο πλήρωμα τους επιστρέφουν στην δισκογραφία με το ολοκαίνουριο πόνημά τους που τιτλοφορείται “Electrify”.

Τo 2012 οι ταλαντούχοι αυτοί Ελβετοί ήταν καλεσμένοι της εταιρείας αθλητικών ειδών Adidas σε ένα event στην Γερμανία και έπαιξαν μπροστά σε χιλιάδες κόσμο τα τραγούδια τους καθώς επίσης ηχογράφησαν και ένα νέο τραγούδι, το “Rockstar”, ειδικά για την περίσταση.

Επίσης ακόμη ένα τραγούδι τους είχε την τιμητική του, το “Six Feet Under” από το άλμπουμ “Cherry Red”, αφού επένδυσε την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία “Wolverine”! Η μπάντα στις δηλώσεις της για το νέο άλμπουμ δήλωσε: “είμαστε αρκετά χαρούμενοι για την νέα κυκλοφορία, τα νέα μέλη του συγκροτήματος έκαναν πραγματικά υπέροχη δουλειά και το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω θα τα απολαύσετε στο Electrify”.

Η μουσική των Sideburn είναι απλή με δυνατά και απολαυστικά riffs που μυρίζουν από χιλιόμετρα AC/DC-ίλα, δυνατές ερμηνείες, έξυπνα ρεφραινάκια και γενικά έχει έναν παλιομοδίτικο αέρα που κάνει το συνολικό αποτέλεσμα αρκετά απολαυστικό. Οι στιγμές που ξεχωρίζουν μέσα από το “Electrify” είναι το εναρκτήριο και αρκετά τσαμπουκαλίδικο “Bite The Bullet”, “Black Powder”, το bluesier “Never Get Down”, το cheesy “Shady Katy” και το πιασάρικο “Bad Reputation”.

Αρκετά ενδιαφέρουσα κυκλοφορία η οποία περιέχει πολύ καλά τραγούδια, δυνατές ερμηνείες, σφιχτοδεμένες συνθέσεις, τον απαραίτητο “βρώμικο” ήχο και πολύ καλή παραγωγή! Τσεκάρετε τους!

488