STEVE AUGERI: “For the Rest of My Life” Digital Single

Ο επίδοξος  αντικαταστάτης του τρισμέγιστου Steve Perry στους Journey, Steve Augeri πρόφτασε να εμφανίζεται σε τρεις κυκλοφορίες τους, το  Arrival (2001), το Red 13 (EP – 2002) και το Generations (2005) πριν απολυθεί από τον  Neal Schon και την παρέα του αν και δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε με την δική του μπάντα, τους  Steve Augeri Band.

Η μουσική βέβαια που είχε κυκλοφορήσει και συνεχίζει να παρουσιάζει είναι στο παλιό, γνώριμο και αγαπημένο ύφος: το μελωδικό rock! Τελευταία κυκλοφορία δύο νέα singles στον δημοφιλή ιστότοπο της μουσικής iTunes με τα “For The Rest Of My Life” και το “Behind The Sun” (στο οποίο εμφανίζεται ο κιθαρίστας των θρυλικών Message ο Tom DeRossi).

Συμπληρώνεται αυτή η κυκλοφορία (μόνο ως download προς το παρόν) με τα “Rich Man’s World” και “Hours In The Day”, τα “Photograph” και “Riverside” που είχαν ήδη κυκλοφορήσει το 2012 με το συγκρότημα του για να προωθήσει το επερχόμενο προσωπικό άλμπουμ του που τιτλοφορείται “In The Moment”. Επίσης υπάρχει και το “Home This Christmas Time” ηχογραφημένο επίσης με την Augeri Band, στην πραγματικότητα όμως διασκευασμένο από τον Glen Burtnick για το show X-Mas Extravaganza το 2010, το αφιερωματικό τραγούδι “Common Ground” για τα θύματα της 11/9/2001 και τέλος το demo “Home Again”.

Όπως προείπαμε ο Steve Augeri συνεχίζει την παρουσία του στο πλανητάριο του  μελωδικού  Rock/ AOR και η μπάντα του ηχεί σφιχτοδεμένη και με έντονες επιρροές από Journey (όπως πάντοτε!). Ένας υποτιμημένος καλλιτέχνης που όμως τίμια και επάξια υπηρετεί το μελωδικό χώρο που όλοι μας αγαπάμε!

525