ΤΟΝΥ ΙΟΜΜΙ: Ενημερώνει τους οπαδούς για την πορεία της υγείας του

Ο κιθαρίστας των τεράστιων Black Sabbath αποφάσισε να εκδώσει το δικό του ιατρικό ανακοινωθέν, αφού τελείωσε το πρώτο κομμάτι της Αμερικάνικης περιοδείας τους.

Πέρυσι τον Ιανουάριο, ο Βρετανός μουσικός αποκάλυψε πως έχει λέμφωμα, μια μορφή καρκίνου, αλλά δεν πτοήθηκε από την ασθένεια και συνέχισε να εργάζεται με αποτέλεσμα το νέο album “13”, που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Στο facebook του προέβη στην παρακάτω δήλωση: “Μόλις τελειώσαμε το πρώτο κομμάτι της αμερικάνικης περιοδείας μας. Ήταν μεγαλύτερο από όσο θα ήθελα, μιας που ήδη είχα επισκεφτεί το νοσοκομείο για μια ακόμη ένεση. Η περιοδεία ήταν περίφημη όμως, εύχεσαι πάντα να πάει καλά και χαίρεσαι να βλέπεις τόσους ανθρώπους διαφορετικών ηλικιών. Οι συναυλίες είναι έτσι κλεισμένες, να ταιριάζουν με τη θεραπεία μου. Είναι ο μόνος τρόπος να διαχειριστούμε τη ασθένεια μου και να συνεχίσουμε να είμαστε στο δρόμο. Θα ΄θελα να παίξω περισσότερο, αλλά πρέπει πρώτα να φροντίσω την υγεία μου. Οι ενέσεις που κάνω είναι κομμάτι της χημειοθεραπείας. Είναι νέος τρόπος θεραπείας και δεν ξέρουμε ακριβώς ποιες μπορεί να είναι οι παρενέργειες, αλλά ήθελα να τον δοκιμάσω. Μετά από κάθε μέρος της, αισθάνομαι πολύ κουρασμένος και άρρωστος και αυτό κρατάει για μια βδομάδα. Έχω δει πως περνάνε 10 ημέρες ώσπου να νιώθω 100 % καλά, αλλά αν είναι αυτό που πρέπει να γίνει, θα το δεχτώ”.

Ευχόμαστε και ελπίζουμε να τον νικήσεις, Tony!

97