HYBRIS: “Heavy Machinery”

Slayer, Anthrax, Kreator, Annihilator. Αυτά τα τέσσερα πετάξανε οι Hybris στην μπετονιέρα τους και έβγαλαν το ντεμπούτο τους, “Heavy Machinery”.

Στα φωνητικά ο κύριος Fang (Iron Knights) και ένας Έλληνας στα τύμπανα, με βάση το Λονδίνο, οι Hybris αναπολούν την όμορφη για το thrash δεκαετία του 1980.

Μην περιμένεις να βρεις τη νέα τομή του ιδιώματος, αλλά οι Λονδρέζοι παίρνουν στα σοβαρά τη μουσική και κάνουν καλά αυτό που αγαπούν. Αν είσαι λοιπόν, ένας από εκείνους τους τύπους με τα ραφτά στο τζιν μπουφάν, έστω και αν πλέον είναι φυλαγμένο στην ντουλάπα ή σε μουσειακό πρόθεμα, τότε οι Hybris θα σε ικανοποιήσουν.

Κομμάτια σαν το “Shadowplay” με τις κλαίουσες κιθάρες και την όμορφη μελωδία, το “Foe or Friend” με την όμορφη γκρούβα του και το Slayer-ικό “Collision”, θα γεμίσουν τα αυτιά σας και θα σας κάνουν να σκοτώσετε περισσότερους στο Call of Duty.

Θρασάδες, τσεκάρετε, οι άλλοι φάτε καμιά τυρόπιτα με τα λεφτά!

454

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.