WIG WAM: “Non Stop Rock and Roll”

Oι Νορβηγοί WIGWAMεπιστρέφουν ίσως με τον καλύτερο δίσκο της καριέρας τους αφού το NonStopRockandRoll περιέχει όλα εκείνα τα στοιχεία που τους λατρέψαμε.

Μπόλικο hardrock, aorμελωδίες, metal δυναμισμό, glamαισθητική, πιασάρικα ρεφραίν, δυνατές ερμηνείες με τη διαφορά ότι η πάρτυ διάθεση των Νορβηγών είναι ακόμη πιο ανεβασμένη. Μπορεί τα προηγούμενα άλμπουμ των WIGWAMνα θύμιζαν έντονα κλασικά τραγούδια του αμερικάνικου melocichardτης δεκαετίας του ’80 όμως με αυτό το άλμπουμ η μπάντα δείχνει να έχει αποβάλλει το σύνδρομο των “κλεμμένων ριφ” και πιο ώριμη από το παρελθόν κατορθώνει και δημιουργεί ένα υπέροχο άλμπουμ για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Τρομεράτατραγούδια “AllYouWanted”, “Chasing Rainbows”, “Do Ya Wanna Taste It”, “Walls Comes Down”, ”Non Stop Rock and Roll”, ηυπέροχημπαλάντα “From Here”καιτο“Gotta Get ItOn” πουείναι bonus track.

Καταπληκτικοί κατά την άποψη μας οι WIGWAMπου γνωρίζουν πολύ καλά ότι πάνω από όλα είναι μία funμπάντα και σε κάθε τους άλμπουμ προσπαθούν να το αποδεικνύουν


394