ROTTING CHRIST: Στις 6 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013
Σπονδές Rock Stage. Υπαπαντής 18, Καλαμάτα

Rotting Christ, Hostage, The Silent Rage, Insomnia, Vios Olethrios

Οι Rotting Christ, είναι αναμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα και παλαιότερα metal σχήματα που έχει αναδείξει ποτέ η χώρα μας, με χιλιάδες των οπαδών να την ακολουθούν τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Μην γνωρίζοντας εάν θα χαίρει αυτής της απήχησης, όταν πριν από 26 χρόνια έκανε τα πρώτα της βήματα, κάτι που εν τέλει στην πορεία φάνηκε πως δεν ήταν ακατόρθωτο. Δείχνοντας πάντα σημάδια βελτίωσης από την μια δουλειά στην άλλη και πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις την μια μετά την άλλη, οι Rotting Christ έλαβαν γρήγορα διαστάσεις μίας φήμης που δημιούργησε έναν θρύλο γύρω από το όνομά τους, κάτι που δεν άργησε να γίνει αντιληπτό και στο εξωτερικό, ανοίγοντάς τους διάπλατα τις πόρτες για περιοδείες (τόσο ως support, όσο και ως headliners) ανά την υφήλιο. Έχοντας πάντα για σύμμαχο τις πολύ καλές διαδοχικές κυκλοφορίες και τις δυναμικές εμφανίσεις, οι Rotting Christ, με μπροστάρη τον ηγέτη της μπάντας, Σάκη Τόλη, επισκέπτονται, με το τελευταίο τους δισκογραφικό αριστούργημα υπό τον τίτλο “Κατά Τον Δαίμονα Εαυτού” και ανανεωμένη την σύνθεση της μπάντας κατά το ήμισυ, μετά από απουσία 6 χρόνων την πόλη της Καλαμάτας για μια ακόμα εκρηκτική εμφάνιση.

Λίγο πριν τους Rotting Christ, την σκηνή του Σπονδές Rock Stage θα πατήσουν οι Λαμιώτες modern thrash metallers Hostage. Η μπάντα δημιουργήθηκε το 2011 από τους Χρήστο Παναγίτσα (κιθάρα), Σάκη Λάμπρου (μπάσο) & Σώτο Δημητρόπουλο (τύμπανα; Επίσης μέλος των Malicious Silence) για να προστεθεί έναν χρόνο αργότερα στις τάξεις της μπάντας ο Μάριος Παπαπαύλου (φωνητικά; Επίσης μέλος των Extreme Violence). Τον Μάρτιο του 2013 η μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο “Control Through Fear”, ενώ παράλληλα η μπάντα αυτή τη περίοδο συνθέτει υλικό το οποίο πρόκειται να αποτελέσει το πρώτο της full length album.

Οι The Silent Rage είναι μια power metal μπάντα που δημιουργήθηκε στην Αθήνα το 2006. Έκτοτε μέχρι τώρα, το σχήμα έχει κυκλοφορήσει δυο EPs (“The Silent Rage”, 2009 & “Harvester Of Souls”, 2011) ενώ έχει συμμετάσχει και σε διάφορες συλλογές. Οι σημαντικότερες στιγμές του σχήματος είναι η παρουσία του ως opening act σε μπάντες όπως Shadow Gallery, Rage, Grave Digger και Stratovarius. Αυτή την στιγμή το σχήμα δουλεύει πάνω στην πρώτη του δουλειά με τίτλο “Inner Scars”, μέρος του οποίου θα παιχτεί ζωντανά στην πρώτη εμφάνιση της μπάντας στην πόλη της Καλαμάτας.

Οι Insomnia είναι μια metal μπάντα προερχόμενη από την πόλη της Καλαμάτας και η οποία ιδρύθηκε το 2002. Το 2006 η μπάντα σταμάτησε προσωρινά και τον Αύγουστο του 2012 με την βοήθεια της δυο νέων μελών, έβαλε και πάλι “μπροστά τις μηχανές” της. Ανάμεσα στα ονόματα με τα οποία έχουν μοιραστεί το σανίδι είναι αυτά των Septic Flesh, Inner wish, Nightfall, Obsecration, Wastefall, Suicidal Angels και πολλών άλλων. Αυτή την στιγμή οι Insomnia δουλεύουν πάνω στην πρώτη τους δισκογραφική δουλειά, από την οποία θα ακουστεί και υλικό.

Οι Vios Olethrios είναι μια thrash metal μπάντα απ’ την Αθήνα που ιδρύθηκαν το Σεπτέμβρη του 2011 και αποτελούνται από τον Μάρκο (Ρυθμική κιθάρα/πρώτη φωνή), τον Πέτρο (πρώτη κιθάρα/δεύτερα φωνητικά),τον Άλεξ (μπάσο/δεύτερα φωνητικά) και τον Μήτσο (Drums)! Έχουν παίξει σε αρκετά συνοικιακά lives με αρκετές μπάντες, μεγαλύτερη ως τώρα εμπειρία τους ήταν το live του Schoolwave 2012! Το καλοκαίρι του 2013 κυκλοφόρησαν διαδικτυακά το πρώτο τους EP με τίτλο “Conspiracy of Slime” που αποτελείται από 4 κομμάτια!

Η είσοδος είναι 10€ και ώρα έναρξης 20.00μμ αυστηρά! (οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00μμ)
Facebook event 

—————————————————————————————————–
Επίσης η διοργανώτρια Open Mind Productions γνωστοποιεί επίσης το παρακάτω ανακοινωθέν:

Με αφορμή την εμφάνιση των Rotting Christ, στην πόλη της Καλαμάτας, διοργανώνουμε εκδρομή από Αθήνα για τους φίλους των Rotting Christ, αλλά και για τους φίλους των υπολοίπων μπαντών που θα ανοίξουν την συναυλία [Vios Olethrios, Insomnia (Metal band), The Silent Rage και HOSTAGE].
H τιμή της εκδρομής μαζί με το εισιτήριο της εισόδου στο live είναι 25 ευρώ.
Συμμετοχές καθώς και πληροφορίες. μπορείτε να δηλώνετε με μήνυμα στη σελίδα μας(https://www.facebook.com/OpenMindPr) ή στο τηλέφωνο 6938358927 (Γιώργος).

Το λεωφορείο θα ξεκινήσει από το σταθμό Λαρίσης στις 14:00μμ και η επιστροφή θα γίνει μετά το τέλος της συναυλίας.

Σχετικό event στο Facebook.

589