CHANIA ROCK FESTIVAL 2013

To STARGAZER (www.stargazershow.gr)  παρουσιάζει:
CHANIA ROCK FESTIVAL 2013
www.chaniarockfestival.gr

Kυριακή 25 Αυγούστου

ATTIKON open theater
Ελεuθερίου Βενιζέλου 118 – Χανιά / http://goo.gl/maps/PIDvP

O Νο1 φεστιβαλικός θεσμός στην Κρήτη επιστρέφει ανανεωμένος με την έκδοση του 2013!
6 super μπάντες στην αρένα του θερινού ATTIKON -στην καρδιά της πόλης- που θα διαμορφωθεί κατάλληλα για να φιλοξενήσει μετά από 5 χρόνια ξανά το CRF!
H άψογη ηχητική κάλυψη σε συνδιασμό με τα οπτικά effects, τα video projections και η ποιότητα των συγκροτημάτων δεν αφήνουν περιθώρια για απουσίες…!!!
Στο χώρο θα λειτουργεί bar με παγωμένα αναψυκτικά & αλκοολούχα ποτά σε ιδιαιτέρως ελκυστικές τιμές όπως και περίπτερα με t’shirt, cd κτλ

☑ Προπώληση εισιτηρίων/ Tickets / 15€:

XANIA: Αvalon, Βαζάκι, El Mondo, Rock House (Platanias), Cosmos Restaurant (Platanias)
HΡΑΚΛΕΙΟ: Route 66, Πολυτεχνείο cafe, Travel Experience
ΡΕΘΥΜΝΟ: Chaplin’s pub cafe
ONLINE: www.ticketarena.gr

☑ Οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό στις 17:00

☑ Στην είσοδο, την ημέρα του C.R.F. εκτός από το κανονικό εισιτήριο θα υπάρχει και μειωμένο με 10 euro για τους άνεργους. (Προσοχή: Θα πρέπει να επιδεικνύεται η κάρτα ανεργίας & η αστυνομική ταυτότητα του δικαιούχου)

☑ Ειδικές τιμές υπάρχουν για όσους επιλέξουν να έρθουν από Ρέθυμνο & Ηράκλειο με την εκδρομή του Travel Experience.
Όλες οι λεπτομέρειες εδώ:
www.travel-experience.gr/component/vikevents/?task=viewevent&itid=67 
Η επιστροφή θα γίνει αμέσως μετά το τέλος του C.R.F.

Πληροφορίες για τις μπάντες & την ώρα εμφάνισής τους:

PLANET OF ZEUS :
Eπιστρέφουν στα Χανιά και το C.R.F. μετά από 3 χρόνια, αυτήτη φορά ως headliners!!! Πολλά έχουν αλλάξει από τότε – Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η ικανότητα της μπάντας να ταρακουνίσει για τα καλά τους τυχερούς που θα είναι στις 25 Αυγούστου στο ΑΤΤΙΚΟΝ!
Έχοντας κυκλοφορίσει 2 εξαιρετικά album (Eleven the Hard Way & Macho Libre) και έχοντας ήδη 2 ευρωπαϊκές περιοδείες δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε και πολλά περισσότερα σε τόσο σύντομο διάστημα…! Το κοινό τους συγκαταλέγεται στα πιο φανατικά και πιο αφοσιωμένα! ΔΙΚΑΙΩΣ!
Ώρα εμφάνισης: 21:45
https://www.facebook.com/planetofzeus

CRUCIFIED BARBARA :
Eχουν συζητηθεί πολύ και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και πραγματικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να τις έχουμε στο C.R.F. για την πρώτη εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους. Σουηδικό γυναικείο κουαρτέτο που θα προκαλέσει τπολύ ψάξιμο σαγονιών στις 25/8…!!! Τέλεια μίξη hard rock & punk αισθητικής με μπόλικη δόση αγνού / βρώμικου rock n’ roll… Το ότι επιλέχθηκαν από τους ίδιους τους Μotorhead να περιοδεύσουν μαζί κάτι σημαίνει…! – 3 album, αμέτρητα live και απλώς να είστε έτοιμοι για όλα γιατί αυτά τα κορίτσια από τη Σουηδία δε θα μασήσουν τα λόγια τους όσο ζέστη και να έχει εδώ στο Νότο!!!
Ώρα εμφάνισης: 20:30
https://www.facebook.com/crucifiedbarbara

ΜΑSTER RESET :
Mας έρχονται από το Hράκλειο και θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση στα Χανιά. Ιδρύθηκαν το 2007, με τα μέλη του συγκροτήματος να είναι ως επί το πλείστον επαγγελματίες μουσικοί με μεγάλη προϋπηρεσία και συνεργασίες με καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος. Έχουν κυκλοφορίσει εδώ και 2 χρόνα το πρώτο τους album “Nutshell Republic” από την Casket Records του οποίου την παραγωγή ανέλαβε ο πολύς κύριος Nordstrom! Έρχονται με το νέο τους τραγουδιστή & με αισθητική “TOOL meets SYSTEM of a DOWN” Yποδεχτήτε τους με την καλύτερη διάθεση!!!
Ώρα εμφάνισης: 19:40
https://www.facebook.com/masterresetband

EVERFAILED :
Έχουν περάσει ήδη 4 χρόνια από την τελευταία φορά που η μπάντα από τα Χανιά με τον ελληνοσουηδό τραγουδιστή εμφανίστηκε στο C.R.F. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 EP “Biological Order” & “Dissected Entity” ενω έχουν έτοιμες και τις νέες τους συνθέσεις για το επερχόμενο full length album. Όλα αυτά τα χρόνια έχουνι εμφανιστέι σε πολλές διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ιδιαίτερη επιτυχία! H μπάντα θα παίξει εντός έδρας μετά από πολύ καιρό και οι φίλοι του τεχνικού death metal ανυπομονούν!!!
Ώρα εμφάνισης: 18:55
https://www.facebook.com/everfailed

WEIRD TOTEM :
Mε έδρα το Ηράκλειο οι heavy rockers με την 7ετή πορεία έχουν κυκλοφορήσει από το 2011 το EP “Caravans of Time”. Στα Χανιά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτη σαν support στους Nightstalker, και με τέτοια απόδοση δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από το φετινό C.R.F. Το παράξενο τοτέμ θα είναι εκεί!!!
Ώρα εμφάνισης: 18:10
https://www.facebook.com/WeirdTotem

SKANDAL :
Το Chania Rock Festival 2013 δεν μπορεί να ξεκινήσει καλύτερα! Η μπάντα με έδρα το Leeds της Αγγλίας με 2 έλληνες στη σύνθεσή τους (και χανιώτη τραγουδιστή) είναι η ιδανική αρχή! Δεμένο σύνολο, με riff που σου καρφώνονται στο μυαλό / Φροντίστε να είστε εκεί για την πρώτη μπάντα της ημέρας και να είστε σίγουροι ότι θα αποζημιωθείτε με τον καλύτερο τρόπο!
Ώρα εμφάνισης: 17:30
https://www.facebook.com/SKANDAL123

To C.R.F. 2013 υποστηρίζεται από τους:
– CHANIA-HOLIDAYS.GR
– BP ΠΟΛΕΝΤΑΣ
– GELASAKIS
– AVALON ROCK CAFE
– MAX FM 100,2
– SUPER FM 89,6
– SPORT FM
– ATLANTIS FM 105,2
– STYLE 100 FM
– ROCK SHOW
– ROCKOVERDOSE.GR
– ROCKING.GR
– RADIOSPIRIT.GR
– ROCK HARD GREECE
– ROCKWAY.GR
– ROCKVELVET.GR
– JAZZBLUESROCK.GR
– REDROCK.GR
– DIGITALCRETE.GR
– PANDORA’S BOX

118