SUPERHALO: “Czerwona”

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Αν δεν μπορείτε να ακούσετε rock σε άλλη γλώσσα παρά τα αγγλικά, πατήστε το Χ και διαβάστε άλλη κριτική.

Οι Superhalo είναι συμπατριώτες του Krzystof Warzycha και τραγουδάνε στην πολωνική γλώσσα. Το μουσικό τους ύφος είναι πολύ επηρεασμένο από ότι έχει ακουμπήσει ο Josh Homme, είτε είναι αυτό Kyuss είτε Queens of the Stone Age.

To desert συναντά τη φάση του Seattle, που δίδαξαν οι Soundgarden και με κάποιες space rock πινελιές για το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Πολωνοί παίζουν καλά, αλλά ναι, η γλώσσα τους είναι πολύ δύσπεπτη και απευθύνεται είτε σε ελληνοπολωνούς, είτε σε συνηθισμένους και άκρως ανοικτόμυαλους ροκάδες.

Με το “Lawarana” καταλαβαίνεις ότι οι ιδέες τους είναι καλές, αλλά όχι πρωτότυπες, και είναι κρίμα που θα φτάσουν σε λίγα αυτιά τελικά.

Είμαι ικανοποιημένος με τη μουσική που μου προσφέρουν οι Superhalo και η παραγωγή είναι προσεγμένη και καλογυαλισμένη και κομμάτια σαν το “Czerwony” χαίρεσαι να τα ακούς.

Ξέχνα την αγγλοφροσύνη σου και δοκίμασε Πολωνική κουζίνα.

Δεν έχουμε να κάνουμε με αριστούργημα, αλλά μόνο για πέταμα δεν είναι το δισκάκι. Εξάλλου, ούτε νορβηγικά ξέρεις, αλλά Kvelertak ακούς! 

498

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.