ARMED FOR APOCALYPSE: “The Road Will End”

Attention, s’il vous plaît, c’est pour les amis de Sludge!

Και αν δεν κατάλαβες, αν είσαι οπαδός του κινήματος που ακολούθησε μετά την δημιουργία του βαριδιού με το όνομα Crowbar, τότε είσαι στην ιδανική σελίδα!

Από το Chico της California, στα ηχεία σου έρχονται οι Armed For Apocalypse με το δεύτερο τους album, “The Road will end” να παίξουν για σένα ένα sludgecore βαρύ και ασήκωτο, που μεταλλάσσεται σε crust αλά Behind Enemy Lines σε κάποια σημεία (“Open Wound”) με κιθάρες να σου ξυρίσουν μέχρι και τις τρίχες στη μύτη.

In your face, μουσική που δεν αφήνει επιζώντες και διψά για αίμα. Καμιά καινοτομία, κανένας εντυπωσιασμός, απλό και στακάτο core για τους λάτρεις του αργόσυρτου και των ουρλιαχτών.

Ακούγοντας το “Build to kill”, καταλαβαίνεις ότι το κουαρτέτο από τις παραλίες των ΗΠΑ, δε χαρίζουν κάστανα και σε θέλουν να κάνεις ανελέητο circle pit γύρω από το θερμοσίφωνα στην ταράτσα σου.

43 λεπτά χορταστικού sludge core για τους λάτρεις του είδους. Οι υπόλοιποι δεν νομίζω πως θα βρουν αυτό που ψάχνουν!

492

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.