SANGRE ETERNA: "Amor Vincit Omnia"

Οι Sangre Eterna είναι ένα πενταμελές σχήμα που μας έρχεται από τη Σερβία και το “Amor Vincit Omnia” είναι ο πρώτος τους δίσκος. Το συγκρότημα παίζει “μελωδικό” black metal με αρκετά “majestic” και “epic” στοιχεία.


Κινούνται στο δρόμο που άνοιξαν οι Cradle Of Filth και στη συνέχεια ακολούθησαν αρκετοί άλλοι. Το γεγονός όμως ότι έχουν προσθέσει στον ήχο τους gothic metal και ηλεκτρονικά στοιχεία, αυτόματα τους βγάζει από το σωρό όλων αυτών των συγκροτημάτων που προσπαθούν μάταια (τις περισσότερες φορές) να ακουστούν όπως οι Βρετανοί.
Το ταλέντα της μπάντας φαίνεται και από το γεγονός ότι καταφέρνουν να συνδυάσουν αρμονικά τις επιθετικές κιθάρες με τα αρκετά μελωδικά πλήκτρα δημιουργώντας φοβερές συνθέσεις. Στο συνολικό αποτέλεσμα βοηθά και πολύ καλή παραγωγή του δίσκου.
Μοναδικό αρνητικό γεγονός του δίσκου είναι ο μικρός αριθμός των κομματιών (6 συνολικά). Πραγματικά θα ήθελα να ακούσω παραπάνω πράγματα από αυτούς.
Το γεγονός ότι το “ Amor Vincit Omnia ” είναι ο πρώτος τους δίσκος καθώς επίσης και το νεαρό της ηλικίας τους (αν κρίνω από τις φωτογραφίες) δίνουν πολλές υποσχέσεις για τις μελλοντικές κυκλοφορίες τους.

Καρβούνης Δημήτρης
426