WOLFRUNE FESTIVAL 2013 με Blood Axis για πρώτη φορά live στην Ελλάδα

Το Wolfrune Fest επιστρέφει, όπως σας υποσχεθήκαμε!

Με μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στις 26 Ιουνίου 2013 θα έχουμε επιτέλους την ευκαιρία να απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντανά στην χώρα μας μία από τις σημαντικότερες και πιο πρωτοπόρες μπάντες της Neo-folk/Militant/Industrial σκηνής, τους θρυλικούς Αμερικανούς BLOOD AXIS.

Η αινιγματικός και πολυτάλαντος Michael Moynihan, πλαισιωμένος από τη μοναδική Annabel Lee, τον «διαβόητο» John Murphy, (μέλος πολλών και σημαντικών συγκροτημάτων) και τρεις ακόμη μουσικούς, πρόκειται να μας παρουσιάσουν κομμάτια από το παρελθόν και βέβαια από το νέο εκπληκτικό τους δίσκο “Born Again”, σε μια καθηλωτική εμφάνιση που θα κρατήσει περίπου δυο ώρες.

Οι Blood Axis, μας έχουν υποσχεθεί πολλές εκπλήξεις τόσο επί σκηνής, όσο και κατά τη διάρκεια του after-show party, που θα ακολουθήσει στο bar του θεάτρου!

Την μουσική επιμέλεια του after-show party θα έχει η ομάδα “Musica Noir” (Manos 6, Ribeiro)

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Skull & Dawn σε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, καθώς θα υποστηριχθούν επί σκηνής και από άλλους μουσικούς-φίλους…

Τιμή εισιτηρίου 25€.

Η προπώληση θα γίνεται μόνο από το Χυτήριο Θέατρο και ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής κάρτας (paypal). Για πληροφορίες σχετικά με την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων παρακαλώ στείλτε μήνυμα στη διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Σας περιμένουμε!

***No politics, no religion, JUST MUSIC***

125