DYNAMITE: “Lock 'n' Load”

H αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και από ότι φαίνεται οι Σουηδοί Dynamite το γνωρίζουν αυτό και μπαίνουν δυνατά με το “Bullseye” να παρουσιάζει το album τους “Lock ‘n’ Load”.

Με τα θεμέλια του κτίσματος τους να έχουν κύριο υλικό τους AC/DC και τον τραγουδιστή, να δανείζεται συχνά σημάδια του Bon Scott, τον ήχο να γίνεται πιο αμερικάνικος, θυμίζοντας και ZZ Top (“Stone Heart Rebel”) και έχοντας όμορφα hits, όπως το όμορφο ομώνυμο “Lock ‘n’ Load”, οι Dynamite γίνονται ένα από τα πιο επιτυχημένα κλωνοποιημένα AC/DC σχήματα.

Μουσική διασκεδαστική, ουδόλως βαρετή και καλή συνοδεία για κρύες μπύρες και καυτές γυναίκες, που σίγουρα ζωντανά θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Έχοντας μόλις ένα ΕΡ στη φαρέτρα τους, αποφάσισαν να τη γεμίσουν με ένα μακρύτερο βέλος και να αφήσουν ελεύθερη τη χορδή του τόξου τους.

Αν σου αρέσουν οι πατεράδες AC/DC, δεν σε ενοχλούν τα glam περάσματα από τις κιθάρες και θεωρείς θαύμα την ύπαρξη των συνεχιστών Airbourne, τότε πάτα like!

“Work Hard for the Money”, “Midnight Lady” και “Dynamite” αποτελούν πολύ ευχάριστα ακούσματα και σε κάνουν να θέλεις να κάνεις airguitaring γυμνός την ώρα που απλώνεις τα σώβρακα στο μπαλκόνι. Ποιος το χέζει το γείτονα;
 

511

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2094 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.