THE LAST DRIVE: Ανοίγουν τη συναυλία των Dream Syndicate

Οι The Last Drive θα προλογίσουν μουσικά τους Dream Syndicate, στη συναυλία τους στο Gagarin 205, την 1η Ιουνίου.

Ακολουθεί δελτίο Τύπου.
THE DREAM SYNDICATE LIVE!

Υπάρχουν μερικές μπάντες με τις οποίες το ελληνικό κοινό έχει αποκτήσει μία ιδιαίτερη σχέση και μία από αυτές είναι σίγουρα οι θρυλικοί Dream Syndicate, οι οποίοι έχουν βρεθεί στα μέρη μας ουκ ολίγες φορές. Από την πρώτη κιόλας ιστορική εμφάνισή τους στο Πεδίον του Άρεως δημιουργήθηκε μία σχέση αγάπης, η οποία όλο και μεγάλωνε όσο πέρναγαν τα χρόνια. Με αξέχαστες εμφανίσεις στο Βεάκειο και το ιστορικό Ρόδον Club, το συγκρότημα του Steve Wynn παραμένει ακόμα και σήμερα σημείο αναφοράς και δεν είναι τυχαίο πως καινούργιες μπάντες σαν τους Japandroids τους θεωρούν μία από τις μεγαλύτερες επιρροές τους.
Το συγκρότημα είχε χρόνια να βρεθεί μαζί, αλλά όλα άλλαξαν ότν συμπληρώθηκαν πέρσι 30 χρόνια από την κυκλοφορία του σπουδαίου The Days Of Wine And Roses.  Κάποιοι οπαδοί από την Ισπανία έριξαν την ιδέα και ήταν πλέον θέμα χρόνου, ώστε οι Dream Syndicate να βρεθούν και πάλι μαζί επί σκηνής. Με αφορμή την επέτειο του The Days… το συγκρότημα βρέθηκε στην Ισπανία , όπου παρουσίασε τον δίσκο ολόκληρο, μαζί φυσικά με τα υπόλοιπα κομμάτια τους. Τώρα ήρθε η ώρα να τους δούμε κι εμείς ζωντανά…
Θα παρουσιάσουν φυσικά ολόκληρο το The Days…, μαζί με μία χορταστική επιλογή από την υπόλοιπη καριέρα τους. Ο ίδιος ο Steve Wynn υποστηρίζει πως αυτή εδώ είναι η καλύτερη φάση της καριέρας τους και δεν έχουμε κανένα λόγο να τον αμφισβητήσουμε. Ας υποδεχθουμε τους Steve Wynn, Dennis Duck, Mark Walton (η τριαδα υπευθυνη για τα Ghost Stories Out Of The Grey) και Jason Victor(στενό συνεργάτη του Steve στους Miracle 3)

Προετοιμαστείτε για maximum rock’n’roll βραδιές, οι οποίες θα σας θυμίσουν πολλά πράγματα. 
Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν την εμφάνισή τους στην Αθήνα, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τη διάθεση της συγκεκριμένης βραδιάς.

THE DREAM SYNDICATE plus guests
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : 30 MAIOY-MΥΛΟΣ
ΛΑΡΙΣΑ : 31 MAIOY-STAGE CLUB
ΑΘΗΝΑ: 1 IOYNIOY-GAGARIN

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!
ΤΗΕ DREAM SYNDICATE 
THE DAYS OF WINE AND ROSES 30th ANNIVERSARY

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων για την εμφάνιση των DREAM SYNDICATE στο GAGARIN το Σάββατο 1η Ιουνίου.
Η τιμή τους είναι 23 ευρώ (προπώληση) και 25 ευρώ (ταμείο).

Σημεία προπώλησης
ΤICKETHOUSE – Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς
PUBLIC – Πλατεία Συντάγματος

Τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τη βραδιά θα ανακοινωθούν σύντομα και να είστε σίγουροι/ες πως θα ταιριάζουν απόλυτα με το κλίμα της συγκεκριμένης συναυλίας, οπότε μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας χωρίς ενδοιασμούς. Ετοιμαστείτε για μία βραδιά maximum rock ‘ n ‘ roll με μπόλικες συγκινήσεις.
Οι DREAM SYNDICATE επανασυνδέθηκαν με αφορμή την 30η επέτειο της κυκλοφορίας του ιστορικού album The Days Of Wine And Roses το οποίο θα παρουσιάσουν ολόκληρο, εκτός από όλα τα άλλα κομμάτια που μας έκαναν να τους αγαπάμε.

168