BEADY EYE: Λεπτομέρειες του νέου album και νέο video clip

To συγκρότημα του Liam Gallagher, Beady Eye κυκλοφορεί το νέο του album στις 11 Ιουνίου.

Τιτλοφορείται “Be” και παρακάτω βλέπετε το artowork και την tracklist, καθώς και το νέο τους video clip.

1.Flick of the finger
2.Soul Love
3.Face the Crowd
4.Second bite of the apple
5.Soon Come Tomorrow
6.Iz Rite
7.I’m just saying
8.Don’t bother me
9.Shine a light
10.Ballroom figured
11.Start anew
12.Dreaming of some space (Deluxe version)
13.The world’s not set in stone (Deluxe version)
14.Back after the break (Deluxe version)
15.Off at the next exit (Deluxe version)