LONELY KAMEL: live το Μάιο σε Αθήνα και Θεσ/νίκη

Η νεοσύστατη “Smoke The Fuzz gigs” παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τους Νορβηγούς Lonely Kamel!

Μαζί τους οι δικοί μας Godsleep & Desert Hound για 2 gigs σε Αθήνα (23/5) και Θεσσαλονίκη (25/5).

Lonely Kamel

Το τρέχον line-up των Νορβηγών Lonely Kamel έχει υπάρξει μόνο για 3 χρόνια, αλλά έχουν ήδη κυκλοφορήσει τρία “μεγάλα” άλμπουμ. Το ομότιτλο ντεμπούτο τους “Lonely Kamel (2008), η δεύτερη δουλειά τους “Blues For The Dead” (2010) κυκλοφόρησε από τη Little Bird Records (NO) και Transsubstans Records (SWE) αντίστοιχα. Μετά την κυκλοφορία του τρίτου άλμπουμ «Dust Devil”, απο την Napalm Records θα επανακυκλοφορήσει το περιζήτητο ντεμπούτο τους απο τη ίδια εταιρία.
 
Ο ήχος τους είναι βαρύς, στιβαρός με ψυχεδελικά στοιχεία εμπνευσμένος απο τα βαριά Blues, το κλασσικό hard ροκ και το σουηδικό groove stoner ροκ. 

Μετά την κυκλοφορία του “Dust Devil” οι Lonely Kamel ξεκινήσαν την “Up In Smoke Volume 3” περιοδεία, παίζοντας συναυλίες στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, την Ολλανδία και άλλες χώρες, προκειμένου να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά. 

Το τρίτο άλμπουμ Lonely Kamel είναι η ζωντανή απόδειξη πως δεν είναι απολύτως αναγκαίο να περιβάλλεται από έρημο άμμο και κάκτους για να βγεί η “αμερικανιά” του stoner ροκ, και δεν σταματούν εκεί. Τα δύο πρώτα κομμάτια, “Grim Reefer” και “Evil Man”, αποκαλύπτουν το δρόμο στον οποίο οι Lonely Kamel θα σε ταξιδέψουν. Προσφέρει πολλά περισσότερα από ό,τι τα τυπικά stoner riffs με τις υπνωτικές μελωδίες τα σύντομα ταξίδια στον κόσμο των blues σε συνδυασμό με τα φωνητικά και τις ψυχεδελικές αναφορές γύρω από αυτό το αξέχαστο ταξίδι. Το “Dust Devil” για τους οπαδούς του είδους είναι ξεκάθαρα ενα must-have!! Έτσι, η μπάντα ακολουθεί το δικό της μότο: Blues, grooves & a bottle of booze!!

Οι Lonely Kamel είναι οι :
 
Thomas Brenna: Φωνητικά/Κιθάρα
Stian Helle: Μπάσσο
Lukas Paulsen: Lead
κιθάρα
Espen Nesset: Ντράμς

https://www.facebook.com/lonelykamel

GodSleep



Οι Godsleep είναι ένα down-tempo heavy ροκ συγκρότημα από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το 2010 και στα μέσα του έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, ένα από αυτά συμμετέχει σε μια συλλογή ροκ που κυκλοφορεί από την 272 Records(California). Έχουν κάνει πολλά live τα τελευταία 2 χρόνια σε όλη την Ελλάδα και μερικά από αυτά ήταν με μπάντες όπως La Otracina, Kadavar, Nightstalker, Talbot. Επίσης παίξανε στο Freak Valley Festival 2012 της Γερμανίας και τις 2 μέρες όπου μοιραστήκαν τη σκηνή με μπάντες όπως Colour Haze, My Sleeping Karm , Lonely Kamel, Gentlemans Pistol , Mars Red Sky… Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο τους full length album το οποίο αναμένεται μέσα σε αυτό το έτος.

Οι Godsleep είναι οι :

Κώστας : Φωνητικά
Dennis : Ντράμς
Γιάννης : Κιθάρα
Φαίδωνας : Μπάσσο

https://www.facebook.com/Godsleepband

Desert Hound



Οι Desert Hound είναι μια πενταμελής μπάντα που σχηματίστηκε στην Αθήνα το Μάη του 2010, με το σημερινό line-up να διαμορφώνεται στις αρχές του 2012. Ο ήχος τους είναι μια μίξη απο Stoner ροκ, Southern doom και Sludge μέταλ. Ξεκίνησαν τις ζωντανές εμφανίσεις το Γενάρη του 2012 , έχουν χαρακτηριστεί ως μια ανερχόμενη νέα μπάντα και ετοιμάζονται να ηχογραφήσουν το πρώτο τους EP.

Οι Desert Hound είναι οι :

Logan : Φωνητικά
Ντίνος : Μπάσσο
Biohazard : Κιθάρα
Wild Bill : Κιθάρα
Bear : Ντράμς

https://www.facebook.com/deserthound.gr

Χορηγοί Επικοινωνίας:
Stonerveni.blogspot.com
Rockway.gr
Full Throttle Radio Show
Rockinathens.gr

Περισσότερες πληροφορίες:

Opening acts:
Godsleep (gr)
Desert Hound (gr)

Είσοδος:
€15 (προπώληση/ταμείο)

Σημεία προπώλησης:
Θα ανακοινωθούν σύντομα.

Αθήνα :

Πόρτες : 20.30
 
Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 @ An Club
Σολωμού 13-15 Εξάρχεια,
Τηλέφωνο: 210 3305056
http://www.anclub.gr/

Θεσσαλονίκη :

Πόρτες : 21:00

Σάββατο 25 Μαΐου 2013 @ 8Ball
Πίνδου 1 Λαδάδικα,
Τηλέφωνο: 6937176490 – 6973401214 — 6947440069
http://www.eightballclub.gr/

147