AC4: “Burn The World”

Αυτός ο άνθρωπος είναι μία κατηγορία μόνος του και όσοι έχουν παρακολουθήσει την Ευρωπαϊκή hardcore σκηνή, και ειδικά την σκηνή της Σουηδικής σκηνής του Umeå, αναμφισβήτητα θα γνωρίζει τον ηγέτη και τραγουδιστή των ιστορικών Refused, Dennis Lyxzen, γνωστού επίσης και από τους The International Noise Conspiracy.

Εδώ, μαζεύει μερικούς ακόμα βετεράνους της σκηνής αυτής και παίζουν γρήγορο κλασσικό punκ που σε σηκώνει από την καρέκλα σου από το πρώτο δευτερόλεπτο του εναρκτήριου “Curva”.

Αν αγαπάς τους Bad Brain και τους G.B.H., εδώ είσαι πάνκη μου!

Με κιθάρες που αφήνονται ελεύθερα να Motorhead-ίζουν δίνουν πνοή στην πεθαμένη σου ψυχή και θες να κάνεις το σαλόνι άνω κάτω.

Ευθύς και απλός ήχος, που σπάει τα σπυράκια του καθωσπρεπισμού και δημιουργεί circle pit στο γρήγορο πέρασμα του.

Old School πράγματα που θυμίζουν Minor Threat, 7 Seconds και διάφορα άλλα τέρατα της παλαιάς αμερικάνικης κοπής με μικρές διάρκειες, αλλά αρκετές να σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη. “Bullet”, “Die like a dog” και τα ρέστα, βγάζω τα μυαλά μου και τα βάζω στο μίξερ και σας δίνω το αποτέλεσμα να πιείτε στη ν υγειά μου.

Λοιπόν, εσείς οι παλιακοί μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε και να λατρέψετε τραγούδια, σαν το “Diplomacy is dead”.

Είναι όσο εκρηκτικοί δηλώνει το όνομα τους. Άφησε τους να σε ανατινάξουν!
ΠΑΡΕ ΞΥΛΟ!!!

Εδώ μια γεύση…. http://www.facebook.com/AC4official/app_204974879526524

593

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2150 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.