EVILE: ''Infected Nations''

Οι Evile έχουν έτοιμο το δεύτερο δίσκο τους που φέρει τον τίτλο “Infected Nations”. Όσοι έχουν ακούσει τον πρώτο τους δίσκο (που είχε κυκλοφορήσει πριν από δυο περίπου χρόνια) αλλά και κάποια κομμάτια που είχε ανεβάσει το συγκρότημα στο myspace τους ξέρουν τι να περιμένουν.

Για όσους πάλι τους αγνοούν, μια μόνο λέξη είναι αρκετή για να περιγράψει τη μουσική τους. Thrash. Χωρίς λοιπές, περιττές φιοριτούρες. Οι επιρροές του συγκροτήματος από τα 80’s είναι εμφανείς, χωρίς όμως να αρκούνται σε μια στείρα αντιγραφή των συγκροτημάτων με τα οποία μεγάλωσαν.

Τα κομμάτια του δίσκου έχουν μέση διάρκεια γύρω στα πέντε λεπτά, γεγονός που σημαίνει ότι το συγκρότημα έχει αρκετό χώρο για να αναπτύξει τις ιδέες του. Παρόλο που υπάρχουν αρκετά γρήγορα σημεία στο δίσκο, η μουσική τους δε βασίζεται αποκλειστικά στην ταχύτητα, πράγμα που την κάνει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Κομμάτια που ξεχωρίζουν είναι τα “Infected Nation”, “Now Demolition” καθώς και το τελευταίο κομμάτι του δίσκου το εντεκάλεπτο (και κάτι) instrumental “Hundred Wrathful Deities”.

Οι οπαδοί του thrash πρέπει (τουλάχιστον) να ακούσουν το “Infected Nations”, διότι αποτελεί ένα δίσκο που θα τους ικανοποιήσει πλήρως.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει και σε μια περιορισμένη έκδοση, η οποία θα περιλαμβάνει ένα επιπλέον κομμάτι καθώς και ένα DVD.

Δημήτρης Καρβούνης

446