VICIOUS RUMORS: “Electric Punishment”

Όταν ακούς Geoff Thorpe, το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι η λέξη εγγύηση.

Με μοναδική αλλαγή η θέση του δεύτερου κιθαρίστα να καλύπτεται από τον Thaen Rasmussen, οι Vicious Rumors, επιστρέφουν δυναμικά και πάλι, πετυχημένη συνταγή άλλωστε το φορμάρισμα του συγκεκριμένου team, οπότε δε τίθεται και θέμα αλλαγής μιας και έχουν δέσει άψογα μεταξύ τους.

Με δυο χρόνια μόλις να μεσολαβούν από το προηγούμενό τους πόνημα, συνεχίζουν από εκεί που το αφήσανε με το “Razorback Killers” (εξαιρείται το Live album “Live You To Death”).

Το “Electric Punishment” λοιπόν, όπως βαφτίστηκε ο νέος δίσκος κινείται στο γνώριμο ύφος τους (δε χρειάζονται περισσότερες συστάσεις) και αποτελείται από δέκα συνθέσεις.

Όπως το είχα πει και τότε, έτσι το λέω και τώρα ο Brian Allen είναι φωνάρα και ταιριάζει πολύ για τους Vicious Rumors. Συνθέσεις άψογα δομημένες, άρτια δουλεμένες στο έπακρο θα έλεγα, τιγκαρισμένο στη μελωδία και στα σόλο, riff που τσακίζουν κόκαλα. Όσο για τη παραγωγή πιο τέλεια δε γινόταν, θέτοντας με αυτό το τρόπο υποψηφιότητα για τα “καλύτερα μου” στο τέλος της  χρονιάς. Θέλετε και άλλα;

Οι παλιοί, θα τους θυμόσαστε σίγουρα από προηγούμενες δουλειές τους. Οι νεότεροι, αν έχετε ακούσει το προηγούμενο άλμπουμ, ξέρετε τι να περιμένετε και από αυτό εδώ. Όσο για όσους τους έχουν αγνοήσει ή δεν τους ξέρουν, καλά θα κάνουν να τους ρίξουν καμιά ματιά γιατί δε ξέρουν τι χάνουν. Όχι απλά επενδύστε άφοβα, αλλά επάξια μπορεί να σταθεί στη δισκοθήκη σας, καμαρώνοντας για αυτό το απόχτημά σας. Μάγκες, πρόκειται για δισκάρα!

421