NINE-T-NINE: “Keep The Flame Alive”

NINE-T-NINE μας έρχονται από το Αμβούργο της Γερμανίας και η διαδρομή τους ξεκινάει από το 1999. Το συγκρότημα βασίζεται κυρίως στον αμερικάνικο ροκ ήχο με έμφαση στα μελωδικά φωνητικά και το άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησαν ονομάζεται “Keep The Flame Alive”.

Το τραγούδι “Sandy” αποδεικνύει πόσο εμπνευσμένη μπάντα είναι οι Γερμανοί και βάζει γερά τα θεμέλια για να ακούσουμε ένα όμορφο άλμπουμ που θα λατρέψουν οι φίλοι του aor και του melodic rock και ειδικά όσοι γουστάρουν τα επιθετικά κήμπορντς συνδυασμένα με κιθαριστικές εξάρσεις.

Τα φωνητικά είναι άλλο ένα δυνατό σημείο των ΝΙΝΕ-Τ-ΝΙΝΕ αφού ο εξαιρετικός Sharky,o βασικός τραγουδιστής της μπάντας τον βοηθά σημαντικά και η Corina Elvers που κάνει μαζί με τους υπόλοιπους τα πετυχημένα backing vocals.

Νομίζουμε πως το γκρουπ δεν κάνει το λάθος να μιμηθεί τις σπουδαίες μπάντες των περασμένων δεκαετιών αλλά κατορθώνει να δώσει μία υπέροχη φρεσκάδα μελωδικού ροκ ήχου κάτι που φαίνεται έντονα σε τραγούδια όπως τα θαυμάσια “Shoreline”, “Caght in the Trap” και “Not Easy to Forgive”.

Tα πολλά χρόνια που έχουν δουλέψει μαζί πιστεύουμε έχουν βοηθήσει να ακούσουμε μία υπέροχη μπάντα και ευχόμαστε στο μέλλον να μην μας απογοητεύσουν.


407