The Strokes: Ακούστε το νέο τους τραγούδι

Οι Αμερικανοί The Strokes επανέρχονται δισκογραφικά στις 26 Μαρτίου με το album “Comedown Machine”.

Ένα ακόμα κομμάτι του φτάνει στα αυτιά μας και ονομάζεται “All the time”, το οποίο μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω.
Ακολουθεί και η tracklist του “Comedown Machine”:
01 “Tap Out”
02 “All the Time”
03 “One Way Trigger”
04 “Welcome to Japan”
05 “80′s Comedown Machine”
06 “50/50″
07 “Slow Animals”
08 “Partners In Crime”
09 “Chances”
10 “Happy Endings”
11 “Call It Fate, Call It Karma”