SATURNUS live στην Αθηνα

Το Σάββατο 18 Μαΐου η σκηνή του An Club υποδέχεται δύο σπουδαίες doom/death μπάντες. Ο λόγος για τους Saturnus και τους Shattered Hope.

Συστάσεις για τους Saturnus δε χρειάζονται. Έχοντας στο ενεργητικό τους πέντε albums και ένα EP, χαρακτηριστικές κυκλοφορίες του doom/death metal ήχου, έχουν καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες μπάντες της σκηνής. Πέντε χρόνια μετά την τελευταία τους εμφάνιση στην Ελλάδα επιστρέφουν στην Αθήνα. Μετά από αρκετό καιρό προετοιμασίας η μπάντα επέστρεψε με ένα album αντάξιο του προκατόχου του Veronika Decides to Die. Το Saturn in Ascension, έχοντας λάβει πάρα πολύ καλές κριτικές, αποτελεί το τελευταίο πόνημα των Δανών. Στο πλαίσιο της προώθησης του τελευταίου τους album, οι Saturnus θα βρίσκονται στη σκηνή του An για ένα set που θα ξεπεράσει τις 2 ώρες.

Saturnus official website: www.saturnus.dk
Saturnus official MySpace profile: www.myspace.com/saturnus
Saturnus official Facebook page: www.facebook.com/pages/Saturnus/8935853109
Saturnus official Twitter page: www.twitter.com/Saturnusdk/status/297363897344741376

Το live θα ξεκινήσει με τους Shattered Hope. Η μουσική τους κινείται κυρίως σε doom/death – funeral doom μονοπάτια και αποτελούν μια από τις πιο αξιόλογες μπάντες του ύφους στην Ελλάδα. Το 2010 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους Absence, το οποίο έλαβε εξαιρετικές κριτικές και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες κυκλοφορίες της χρονιάς στον ήχο. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολύ σπουδαίες μπάντες όπως My Dying Bride, Mourning Beloveth, Draconian, Procession και πολλές άλλες, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα βρίσκονται στη σκηνή για να παρουσιάσουν κομμάτια από το ντεμπούτο τους και από το επερχόμενο, δεύτερό τους album, που αναμένεται στα τέλη του 2013.

Shattered Hope official website: www.shatteredhope.gr
Shattered Hope official MySpace profile: www.myspace.com/shatteredhopegr
Shattered Hope official Facebook page: www.facebook.com/pages/Shattered-Hope/54213310348

facebook event page

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30.
Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ
Δε θα γίνει προπώληση εισιτηρίων

203