STRYPER: “Murder by Pride”

Σε αρκετή καλή κατάσταση βρίσκουμε τους STRYPER οι οποίοι με το νέο τους άλμπουμ “Murder by Prideσυνεχίζουν με αξιώσεις το είδος που υπηρετούν εδώ και 25 χρόνια. Στο νέο τους άλμπουμ συναντάμε αρκετά δυναμικά hard rock στοιχεία με τα καταπληκτικά Mercy Over Blame”, “Everything” και Eclipse of the Sun” να δίνουν το δικό τους στίγμα.

Επίσης συναντάμε όμορφα μελωδικά στοιχεία με το υπέροχο “Love is Why” και πιο λυρικά με το εξαιρετικό “Run in You” ενώ δεν λείπουν και οι metal στιγμές με τα φοβερά “4 Leaf Clover” και “Murder by Pride”.

H απόδοση αλλά και η έμπνευση των Stryper βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα ειδικά στο κομμάτι “My Love” όπου γίνεται φανερό ότι δεν έχουν στερέψει οι καλές μουσικές ιδέες.

Η πετυχημένη διασκευή που κάνουν στο κλασικό “Peace Of Mind” των αξέχαστων Boston με την συμμετοχή του κιθαρίστα τους Tom Scholz μας δημιουργεί έξοχες εντυπώσεις και φυσικά μας φέρνει ευχάριστες εφηβικές αναμνήσεις.

Νομίζουμε ότι οι πρώην παπαροκάδες… της Αμερικής έφτιαξαν ένα σούπερ δίσκο αντάξιο της ιστορία τους που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό οπαδό τους.

Είναι αυτό που έλεγαν οι παλιοί… ΕΥΓΕ!!!

376