WASTEFALL: επιστρέφουν για να μείνουν!

Ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα ελληνικά συγκροτήματα του progressive heavy metal της τελευταίας δεκαετίας, μετά από μια μεγάλη απουσία, επιστρέφουν, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα νέο τραγούδι.

Το νέο τραγούδι “Recycle the Elite” αναρτήθηκε στην νεότευκτη επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο YouTube, αλλά και στην επίσημη σελίδα στο Facebook και το συγκρότημα ζητά από τους οπαδούς να είναι ο τελικός κριτής για το αν αυτό το τραγούδι πρέπει να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο album. Μέσα στο μεγάλο διάστημα απουσίας οι Wastefall έχουν καταλήξει με ένα ογκωδέστατο υλικό, από το οποίο καλούνται να επιλέξουν. Γιατί να μην ακουστεί και η φωνή των οπαδών;

«Μπορώ να φανταστώ πως να συμμετέχει κανείς ενεργά σε μια διαδικασία που αφορά μια μπάντα που γουστάρει, είναι τουλάχιστον διασκεδαστική. Κάτι τέτοιο θα χαροποιούσε κι εμένα. Άλλωστε, να μην ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαστε οπαδοί του είδους» επισημαίνει ο τραγουδιστής-κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των Wastefall, Domenik.

Ο κιθαρίστας και επίσης ιδρυτικό μέλος Alex σημειώνει: «Μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής οφείλουμε να επανασυνδεθούμε με τους οπαδούς μας, η παρουσία των οποίων στην καθημερινότητα των κοινωνικών δικτύων κατά την απουσία μας, ήταν συγκινητική. Και γιατί όχι να μην δημιουργηθούν νέοι οπαδοί μέσα από αυτή τη διαδικασία; Δεν μου ακούγεται καθόλου άσχημο να γίνουν οι οπαδοί μέρος αυτής της διαδικασίας και μέρος της οικογένειας των Wastefall. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τις πολλές εκπλήξεις που έρχονται, αλλά μπορώ με σιγουριά πλέον, ευτυχώς, να πω πως οι Wastefall επέστρεψαν για να μείνουν».



Οι Wastefall θα ξεκινήσουν σύντομα μια σειρά συναυλιών και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα πολλά νέα που έπονται: επερχόμενες κυκλοφορίες, συναυλίες, videos και άλλα πολλά. 

Το πρώτο νέο που έχουμε να σας ανακοινώσουμε είναι πως οι Wastefall ξεκινούν την ηχογράφηση ενός EP με τον τίτλο “Meridiem” (south), το οποίο, ουσιαστικά, αποτελεί ένα ιντερλούδιο για το τέταρτο album τους. Το EP θα κυκλοφορήσει μες στην Άνοιξη. Το EP θα διατίθεται σε ψηφιακή μορφή και θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο βήμα για την επιστροφή του συγκροτήματος στη μουσική σκηνή και στο χώρο της δισκογραφίας. Τέλος, ένα video clip από την εικαστική και κινηματογραφική ομάδα LensOrama θα γυριστεί για ένα από τα καινούρια κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονται στο EP. Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες σελίδες του συγκροτήματος σε Facebook και Youtube για συνεχή ενημέρωση πάνω σε ηχογραφήσεις και για τα γυρίσματα του video. See you all ad Meridiem…

Ο σύνδεσμος για να ακούσετε το “Recycle The Elite” είναι ο εξής: http://www.youtube.com/watch?v=Gbh7XbYHn1g

Επισκεφθείτε επίσης τις κάτωθι επίσημες ιστοσελίδες μας:

Official Facebook Page:
http://www.facebook.com/pages/Wastefall/15297784906

Official YouTube Page:
http://www.youtube.com/user/Wastefall1?feature=watch

140