HATRIOT: “Heroes of Origin”

Thrash metal. Bay Area style, από ένα συγκρότημα που έχει ως frontman, τον “Ζetro” Souza, τραγουδιστή 5 δίσκων των Exodus (συμπεριλαμβανομένου και του “Pleasures of the Flesh”) και ενός των Testament.

Ξεκινάμε από τα έξω. Το εξώφυλλο είναι γελοίο. Με την κακή έννοια. Σαν μία αποτυχημένη φωτοσοπιά μου μοιάζει παρά επαγγελματικό artwork. Και δε θα χαριστώ επειδή ο κιθαρίστας είναι ελληνικής καταγωγής, ονόματι Κώστας Βαρβατάκης. Θα είμαι όσο αδίστακτος χρειάζεται για έναν τόσο σκληρό ήχο σαν το thrash metal.

O συμπατριώτης μας, απλά συμπληρώνει το σύνολο γιατί ο μπασίστας και το ντράμερ του συγκροτήματος έχουν το ίδιο επώνυμο με τον τραγουδιστή, και είναι μάλιστα γιοι του.

Όχι ότι να έχεις οικογενειακό συγκρότημα είναι κακό και ούτε είναι άσχημοι ως μουσικοί, αλλά δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στις συνθέσεις και φυσικά τίποτα το καινοτόμο. Και δυστυχώς, όταν οι Testament βγάζουν λίγους μήνες πριν τέτοια δισκάρα, δε θα ασχοληθεί κανείς μαζί σου, μάστορα.

Μόνο για κολλημένους του είδους! Αυτά…

471

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2095 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.