TEN – LIVE IN ATHENS 01-03-2013 @ KYTTARO CLUB

ΟΛΑ τα εισιτήρια αξίας 15ε ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ!

Η προπώληση (20ε) συνεχίζεται κανονικά στα: Ticket House, No Remorse, Bat City. Με την αγορά εισιτηρίου παρακολουθείτε ΔΩΡΕΑΝ και το ακουστικό show των ΤΕΝ στο Bat City μια ημέρα πριν την εμφάνιση τους στο Κύτταρο.
Ταμείο: 25 €

Ten (UK) Support: Soundtruck / Cyanide4
Venue: Kyttaro Live Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα
Time: 20:00

Μετά την κυκλοφορία των δυο πολύ επιτυχημένων solo albums του, ο Gary Hughes συνέθεσε 28 κομμάτια, τα οποία σχεδίαζε να χωρίσει σε δύο albums. Τότε ήταν που προστέθηκε στο σχήμα ο Vinny Burns ο οποίος μόλις είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Asia και τους Ultravox. Με την πρόσληψη του Mike Stone (Journey, Whitesnake) για τη μίξη και τον ερχομό του Greg Morgan στα drums ολοκληρώθηκε το πρώτο line up των TEN.
Τον Οκτώβριο του 2012, κυκλοφόρησαν το νέο τους album με τίτλο “Heresy And Creed”, το οποίο για άλλη μια φορά απέσπασε θετικότατες κριτικές, ενώ μπήκε στα UK Rock Charts την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το συγκρότημα, έχει ήδη παρουσίες στα Firefest και Hard Rock Hell, σε συναυλίες στην Ισπανία και την Αγγλία, ενώ προγραμματίζει μεγάλη πανευρωπαϊκή περιοδεία για τη χρονιά που έρχεται.

TEN:
Gary Hughes – Vocals, Guitars, Programming
Dan Mitchel – Guitars
John Halliwell – Guitars
Steve McKenna – Bass Guitar
Darrel Treece-Birch – Keyboards
Max Yates – Drums And Percussion

127