Strength Approach @ An Club 15-02-13

World’s Appreciated Kitsch Collective presents:

STRENGTH APPROACH + WAKE THE DEAD + MY TURN + AGAINST ALL ODDS + THE VAGABONDS 77

—–

AN Club | Σολωμού 13-15, Εξάρχεια
Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30 και η συναυλία ξεκινάει αυστηρά στις 21.00
Είσοδος: 10 euros

—–

STRENGTH APPROACH 
Όταν αναφερόμαστε στους  STRENGTH APPROACH  τα πολλά λόγια είναι φτώχεια… Μια από τις σημαντικότερες hardcore μπάντες της Ευρώπης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τις 2 εκπληκτικές εμφανίσεις της το 2009 και το 2010 και όποιος ακούει hardcore και σέβεται τον εαυτό του, δεν πρέπει να τους χάσει με τίποτα…
Από το 1996, με έδρα την Ρώμη της Ιταλίας, οι STRENGTH APPROACH συνεχίζουν να κρατάνε ψηλά την σημαία του  hardcore, έχοντας κυκλοφορήσει αμέτρητους δίσκους και EPs, και περιοδεύσει με μπάντες όπως οι Cro-Mags, H2O, Madball  και  Sick Of It All.  Πρόσφατα κυκλοφόρησε ο τελευταίος τους δίσκος με τίτλο ‘With Or Without You’ ενώ σε λίγο καιρό κυκλοφορεί και το picture disc 7” ‘Roma Hardcore State Of Mind’, από την νέα εταιρία του τραγουδιστή τους, Destroy Your World Inc.
Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ΑΝ.
facebook.com/strengthapproach
strength-approach.com

WAKE THE DEAD
Οι  WAKE THE DEAD  από την Μασσαλία επισκέπτονται για πρώτη φορά την χώρα μας, στα πλαίσια της νέας Ευρωπαϊκής τους περιοδείας. Μέσα σε 3 χρόνια άλλωστε, έχουν καταφέρει να παίξουν 200 shows σε Ευρώπη και Ασία, παρέα με μπάντες όπως οι No Turning Back, Death By Stereo, No Use For A Name, First Blood και Strung Out, μεταξύ άλλων. Επίσης έχουν κυκλοφορήσει ένα full length και ένα 10”, πάντα στα πλαίσια του μοντέρνου, μελωδικού hardcore που οι φανς των Comeback Kid, Verse και Have Heart θα λατρέψουν!
facebook.com/wakethedeadhardcore 
wakethedeadhardcore.bandcamp.com
MY TURN 
2 μήνες μετά τις συναυλίες τους σε Αθήνα και Σόφια με τους No Turning Back, και ενώ έχουν ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου τους  split 7”, οι  MY TURN επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, συνεχίζοντας με ασταμάτητους ρυθμούς αυτό το οποίο ξεκίνησαν να κάνουν 2,5 χρόνια πριν… Να παίζουν ζωντανά όπου μπορούν, μεταδίδοντας θετικά μηνύματα και  hardcore / punk  μουσική. Με αμέτρητα shows σε Ελλάδα και Ευρώπη, και με συμμετοχές σε φεστιβαλ όπως το Sick As We Are και το Fluff, οι MY TURN θεωρούνται επάξια ως  μια από τις πιο ενεργές local hardcore μπάντες των τελευταίων χρόνων.
Join their circle – pit.
facebook.com/myturnhc
myturn.bandcamp.com

AGAINST ALL ODDS 
Όσοι ακούνε για πρώτη φορά το όνομα των AGAINST ALL ODDS  μάλλον δεν έχουν και πολύ επαφή με την αθηναϊκή hardcore  σκηνή των τελευταίων χρόνων… Οπότε ήρθε ο καιρός να την αποκτήσουν! Λίγο πριν κυκλοφορήσει ο νέος τους δίσκος, οι AGAINST ALL ODDS επιστρέφουν στο ΑΝ Club γεμάτοι με old school hardcore ενέργεια, με τους λάτρεις των Slapshot, Warzone και Agnostic Front να μην μένουν ασυγκίνητοι. Μην τους χάσετε!
facebook.com/againstalloddshc

THE VAGABONDS 77 
Μια από τις καλύτερες και πιο ενεργές street punk rock μπάντες των τελευταίων χρόνων σε ένα ακόμα live στην Αθήνα, αυτή την φορά με ολοκαίνουρια κομμάτια και  punk  ‘n’ roll  διάθεση. Οι THE VAGABONDS 77  έχουν ήδη παίξει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα με μπάντες όπως οι Ομίχλη,  Street Dogs και  Determination,  ενώ το πρώτο τους  CD  είναι ακόμα διαθέσιμο.  Street punk rock rules the world,  για πάμε!
facebook.com/pages/The-Vagabonds-77/181275158627794

FB event 

129