UNCLE BOOZER: “Demo”

Έλληνες από την Σύρο τα παιδιά, που ακούνε στο χαριτωμένο όνομα του θείου Boozer, δείχνοντας ότι η αγάπη για το δύσκολο είδος του southern με stoner επιρροές έφτασε μέχρι τις νήσους της χώρας μας και συγκεκριμένα στην Σύρο, από όπου κατάγονται τα παιδιά. Με την σημερινή σύνθεση σχηματίστηκαν στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων λοιπόν, το 2011, υπήρχαν όμως σαν σχήμα από το 2007 κυκλοφορώντας ένα demo εκείνη την χρονιά, προσκολλημένο περισσότερο στον κλασικό Heavy Metal ήχο.

Από την αγάπη τους για την μουσική, μετέτρεψαν τον χώρο που κάνουν πρόβες, σε ένα mini studio και το αποτέλεσμα των ηχογραφήσεων τους ήταν ένα 4-track demo με διακαή επιθυμία τους να ηχογραφήσουν τον επόμενο χρόνο και έναν full length δίσκο.

Η μπάντα δίνει συναυλία σε όλη την χώρα, δίπλα σε ονόματα όπως Lord 13, Potergeist και Planet Of Zeus. Τα τέσσερα κομμάτια του συγκεκριμένου demo είναι τα “Blazing Dices”, “Circus Of Freaks”, “Ghost Rider” και “Voodoo Witch” και σίγουρα αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση και ωρίμανση, γλυκαίνοντας σου παράλληλα τα αυτιά, καθώς η αγάπη για το συγκεκριμένο είδος από τα παιδιά αυτά, φαίνεται διάχυτη.

Ας τους ευχηθούμε να συνεχίσουν δυνατά, ευελπιστώντας να μπουν με έναν πολύ καλό δίσκο στην εγχώρια αγορά, καθότι η χώρα μας έχει ανάγκη από τέτοια ακούσματα.

475