NUKORE: “Broken Hip? Hop On!”

Όταν δεν έχεις καλό timing, μην περιμένεις προκοπή!

Αυτό που έκαναν στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας, οι Limp Bizkit και άλλα τέτοια rap metal συγκροτήματα, εμπνευσμένα από τους Cypress Hill, δεν μπορεί, κατά τη γνώμη μου, να έχει θέση στην αγορά σήμερα. Είναι τόσο βαρετό και κορεσμένο το είδος που και ο βασιλιάς Fred Durst δεν μπορεί να το κάνει.

Είναι συμπαθείς οι Ισπανοί Nukore (λίγο δουλειά περισσότερη έπρεπε να γίνει και στο όνομα) και το album τους “Broken Hip? Hop On!” επίσης. Αλλά μου ακούγεται τόσο αδιάφορο, που την ώρα που το άκουγα λίμαρα τα νύχια μου και αφαιρούσα παρανυχίδες.

Την ώρα που οι όμορφοι και δυνατοί Hed P.E. έχουν χαθεί από προσώπου γης, χάνοντας την αίγλη τους, βγαίνουν οι κύριοι εδώ να τους φάνε τη δουλειά. Δεν ξέρω κατά πόσον έχει ελπίδα να συμβεί στην Ευρώπη τέτοιο κίνημα και καλό θα ήταν να στραφούν προς την Αμερικάνικη Ήπειρο.

Τι να πω; Yo!

478

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.