Final Prayer: Ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι Βερολινέζοι FINAL PRAYER ξεκίνησαν το 2004, σε μια προσπάθεια να συνδυάσουν το πνεύμα των ’80s-‘90s  hardcore/punk, με τον συμπαγή,σαν ογκόλιθο, ήχο που διακρίνει το σημερινό hardcore.
Μέτα το split cd  με τους Crisis Never Ends ,οι FINAL PRAYER παρουσίασαν τον Ιανουάριο του 2006 το πρώτο τους cd  με τίτλο ‘Right Here,Right Now’. Τις πολύ καλές κριτικές που έλαβε το cd, ακολούθησαν διάφορα tour  όπως αυτά με τους Terror,Hatebreed, Sick Of It All,Comeback Kid.
Κατάφεραν να παίξουν κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά της Ευρώπης,με μόνο στόχο να αποδώσουν 200% hardcore ενεργεία.
Το 2008, μετά την κυκλοφορία του split 7” με τους Alcatraz από το San Fransisco, ηχογραφούν στην Gang Style Records το δεύτερο τους album  με τίτλο  ‘Filling the Void’, εισπράττοντας τις καλύτερες κριτικές από τα μεγαλύτερα έντυπα του hardcore και του  metal.
Το 2011 ηχογραφούν το EP “ Berlin”, ενώ τον Μάιο του 2012 παρουσιάζουν στην Letitburn Records  το full length cd  με τίτλο ‘ I Am Not Afraid’. Στο νέο τους cd αναμιγνύουν με επιτυχία πολλές από τις επιρροές που έχουν σαν συγκρότημα, με catchy  μελωδίες, heavy breakdowns και epic sing-along. 

Οι FINAL PRAYER επισκέπτονται την Ελλάδα για δεύτερη φορά ( η πρώτη ήταν το Νοέμβριο του 2010 αποκλειστικά στην Θεσσαλονίκη),ενώ είναι η πρώτη φορά που εμφανίζονται στην Αθηνά.
Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στο 7 SINS CLUB ( Θεμιστοκλέους και Γαμβέτα 5,Πλ. Κάνιγγος) το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει τους FINAL PRAYER και να πάρει από ‘πρώτο χέρι’ δύναμη και ενεργεία  από Βερολινέζικο hardcore.
Μαζί τους θα εμφανιστούν οι Senseless από Θεσσαλονίκη,οι Hatred Barricade από Istanbul, οι Below the Bottom από την Κρήτη και οι Αθηναίοι Word Is Bond.

HARDCORE SOUNDS UNITED REPRESENT!!!

Έναρξη:20.00 , Τίμι εισιτηρίου (προπώληση/ταμείο): 12e

Σημεία προπώλησης: Tickethouse,Public και στο διαδίκτυο: Ticketpro.gr, viva.gr

135