KRISIUN: “Arise From Blackness”

Άλλη μια συλλογή από δυσεύρετα κομμάτια από τη Century Media, που αυτήν τη φορά ασχολείται με τους βραζιλιάνους brutal death metallers, Kririun.

Κλείνοντας 20 χρόνια παρουσίας στο χώρο και με οκτώ full length στο ενεργητικό τους, το σχήμα αποφασίζει να κυκλοφορήσει μερικά τα καλούδια της που υπήρχαν σε διάφορα EP και split, έτσι ώστε οι fan τους να έχουν πρόσβαση και σε αυτό το υλικό.

Η συλλογή ξεκινάει με το “Unmerciful Order” EP του 1994, το οποίο εμπεριέχει οκτώ τραγούδια, συνεχίζει με το “Rises from Black”, μέσα από το split με τους Harmony Dies (στο οποίο βρισκόταν και το τραγούδι “Agonize the Ending”, το οποίο είχε συμπεριληφθεί και το προαναφερθέν “Unmerciful Order”) και ολοκληρώνεται με τις τέσσερις συνθέσεις που συναντώνται στο split με τους Violent Hate (αν και τα τρία από αυτά προέρχονται από το πρώτο τους demo, ονόματι “The Plague”).

Χορταστική κυκλοφορία, αλλά μόνο για συλλέκτες και αμετανόητους fan, μιας και οι Krisiun είναι καθόλα ενεργοί και δισκογραφούν τακτικά, οπότε το “Arise From Blackness” δεν απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν για πρώτη φορά το σχήμα. Οι υπόλοιποι θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν το σχήμα στις απαρχές του. Όσοι πιστοί, ετοιμαστείτε για brutal death σαπίλα…

478

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.