SHOW YOUR FACE: “Afraid” EP

Με αέρα εξωτερικού έρχονται οι ελληνικής καταγωγής Show Your Face.

Λογικό βέβαια όταν το EP σου, από κάθε άποψη, θυμίζει αντίστοιχες δουλειές σχημάτων από άλλες χώρες. 

Εμφανείς (και πάντα ευπρόσδεκτες) οι επιρροές από Lamb of God στο “Afraid” EP, με καλές ιδέες, αρκετό groove και άσσο στο μανίκι το “I Sin”, που κλείνει αυτό το τύπου ορεκτικό- τριών συνθέσεων και μας προετοιμάζει για τη full length κυκλοφορία τους, ονόματι “Apnea”, προγραμματισμένη για το 2013.

Προφανές μείον η μικρή διάρκεια (15 λεπτά) η οποία σε αφήνει στα κρύα του λουτρού, θέλοντας κάτι περισσότερο. Ανταμοιβή για τον ακροατή, ο σεβασμός του σχήματος προς τα αυτιά του, παραθέτοντας ένα EP καλοδουλεμένο, με σαφή προσανατολισμό και πάνω από όλα, επαγγελματικό!

Ελπίδα για το μέλλον του ακραίου ελληνικού ήχου, με το “Afraid” EP να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση σε ότι αφορά τις νέες μπάντες. Σε αναμονή του “Apnea”!

473

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.