THE GREEN RIVER BURIAL: “Separate & Coalesce”

Μου μυρίζει τεστοστερόνη και αντρικές λοιπές ορμόνες!

Deathcore από την χώρα της Φράου Μέρκελ, που συνδυάζει την δύναμη και την έξαρση των Ryker’s, με ρυθμούς που με κάνουν να θέλω να ακούσω Hatebreed, σε ένα αποτέλεσμα που αγγίζει τους The Acacia Strain.

Οι Γερμανοί The Green River Burial, ζωντανοί από το 2008, μετά από ένα demo και ένα self financed EP, κυκλοφορούν το πρώτο τους full length “Separate & Coalesce” και μπορώ να πω, πως δεν κάνουν κακή δουλειά.

Τους αρέσει η μουσική που παίζουν και την παίζουν σωστά αλλά, δεν καινοτομούν καθόλου και δεν έχουν τα κομμάτια που θα σε ξαναγυρίσουν στην επανακρόαση του album. 

Το άκουσμα είναι ευχάριστο για όσους αρέσκονται σε deathcore ηχητικές φόρμες, με ψήγματα math και έντονα beatdown ξεσπάσματα. Από κει και πέρα, δεν ακούγεται κάτι το φρέσκο και αυτό που μένει στο τέλος είναι η πολύ καλή κάφρικη φωνή του Mert Ucuncu και το δίδυμο των κομματιών “L’Étranger” και “The, I Am” που ενώνονται με την επαναστατική φωνή του Martin Luther King.

465

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2115 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.