X-MASS EXPLODE FESTIVAL στο An Club μαζί με NIGHTSTALKER

Παραμονή χριστουγέννων στο An Club θα πραγματοποιηθεί το X-Mass Explode Festival με headliners τους Nightstalker

Μαζί τους οι 1000 Mods, Beyond Perception, Mamma Kin και Lunatix!

24.12.2012

X – MASS EXPLODE FEST WITH: NIGHTSTALKER

Special acts: 1000 MODS / BEYOND PERCEPTION / MAMMA KIN (with new album)/ LUNATIX

έναρξη αυστηρά 21:30 / είσοδος 12 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται καφές ή μπύρα)

NIGHTSTALKER

Μην προσπαθήσετε να χαρακτηρίσετε τους Nightstalker. Κατά τη διάρκεια των ετών έχουν επιβαρυνθεί με κάθε ορολογία. Στη δεκαετία του 90 ήταν grunge. Μετά από αυτό ήταν  Stoner Rock… Παίζουν μουσική ροκ…  απλά… και έχουν πάρει διθυραμβικές κριτικές για τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

 Σε έναν κόσμο γεμάτο από μπάντες συνεχίζουν να είναι διαχρονικοί με άπειρες συναυλίες στο ενεργητικό τους που τους καταξιώνουν ως τη σημαντικότερη ροκ μπάντα της Ελλάδας.

Ξεκίνησαν στα τέλη του 1989, από τον τραγουδιστή (και drummer τότε) Argy ενώ το 1992 γίνεται σταθερή η προσθήκη του μπασίστα των Rotting Christ Ανδρέα.

Καταφέρνουν να ενώσουν το βαρύ rock με  funky ρυθμούς και μελωδίες grungy για να δημιουργήσουν στο τέλος ένα εντελώς νέο θηρίο. Με όλα αυτά τα στοιχεία κυκλοφορούν  το 1994 το πρώτο EP με τίτλο “SideFx.”

Με την κυκλοφορία του πρώτου τους full length album “USE”  το 1996, καθιερώνονται έχοντας τον heavy και σκοτεινό ήχο τους ως δικό τους σήμα κατατεθέν.

Το 2000 ένα νέο EP  έρχεται, το “Ritual”, το οποίο βρίσκει τους Nightstalker να πορεύονται βαθιά στη σφαίρα της ψυχεδέλειας,  Το 2004 ακολουθεί το “Just A Burn” ενώ το “Superfreak” το 2009 συγκέντρωσε γύρω από το συγκρότημα νέους και πιστούς οπαδούς από όλο τον κόσμο.

Το τελευταίο τους αριστούργημα “Dead Commandos Rock.” Ένα άλλο άλμπουμ αξίας αλλά και  απλότητας, γεμάτο με εντυπωσιακά riffs και ηλεκτρισμό, με πιο βαρύ ήχο, groovy ρυθμούς, έντονο μπάσο και με τη δύναμη των φωνητικών του Argy, η οποία είναι το μυστικό για την μουσική των Nightstalker που έχει κρατήσει το συγκρότημα για περισσότερα από 20 χρόνια και τους έκανε ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα στην ιστορία της ευρωπαϊκής Hard Rock σκηνής.

1000 MODS

Φτιάχτηκαν το καλοκαίρι του 2006 και ως τώρα έχουν κάνει πάνω από 100 συναυλίες ανοίγοντας μπάντες όπως Brant Bjork, Colour Haze, Karma to Burn, My Sleeping Karma, Radio Moscow…

Με ψυχεδελικό ύφος, βαρύ αναλογικό ήχο και stoner rock διάθεση κυκλοφορούν στις αρχές του 2007 το πρώτο τους (αυτοχρηματοδοτούμενο) EP ” “Blank Reality”σε CD και τον Δεκέμβριο του 2009 χτυπούν ξανά με ένα ολοκαίνουργιο 7” EP με τον τίτλο “Liquid Sleep”, που διατίθεται σε έγχρωμο (ανοιχτό πράσινο) βινύλιο από την SuiSound (CTS).

Τον Οκτώβριο του 2010, ο παντοδύναμος Μπίλι Άντερσον, ο άνθρωπος πίσω από θρυλικά άλμπουμ (Sleep, Melvins, Neurosis, Om, Los Natas, Orange Goblin κλπ …), επισκέφτηκε την Ελλάδα για να παράγει το ντεμπούτο άλμπουμ της μπάντας

“Super Van Vacation” ενώ η Malleus Art Lab Ροκ επιμελείτε το artwork..

Τον Σεπτέμβριο του 2011, το γερμανικό label Kozmik Artifactz κυκλοφορεί το άλμπουμ σε διπλό βινύλιο και η ελληνική CTS σε CD Digipack.

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου 2011 περιοδεύουν την Ευρώπη, προκειμένου να προωθήσουν το νέο τους άλμπουμ. Έπαιξαν 25 συναυλίες σε 12 χώρες. Μερικά από τα highlights της περιοδείας τους ήταν όταν εμφανιστήκαν ως special guests στο Up In Smoke 3 ανοίγοντας για τους White Hills.

BEYOND PERCEPTION

Οι Beyond Perception διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι του 2004. Έπειτα από αλλαγές στη σύνθεση της μπάντας τα σημερινά μέλη είναι τα εξής: Μάκης (φωνή) , Κώστας (κιθάρα) , Πάνος (μπάσο) , Τόλης (drums). Η μπάντα έχει στο ενεργητικό της 2 full length album, 1 demo και ετοιμάζεται για τη τρίτη της δισκογραφική δουλειά μέσα στο 2013. Οι Beyond Perception έχουν κάνει συναυλίες σε Ελλάδα και Ευρώπη και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι Annihilator, Spiritual Beggars, Ava Inferi Rune Eriksen (Mayhem,Aura Noir) κ.α.

www.myspace.com/beyondperceptionband 
www.facebook.com/pages/BEYOND-PERCEPTION/133344270016634

www.pandorasboxbooking.eu/

ΜΑΜΜΑ ΚΙΝ

Οι Μamma Κin δημιουργήθηκαν το 2002 και ένα χρόνο μετά κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ντέμο, το οποίο στάθηκε ικανό να τους κλείσει live σε όλες τις μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε μεγάλα φεστιβάλ( με αποκορύφωμα το Rockwave του 2012 στη Μαλακάσα), καθώς και επιλεγμένες εμφανίσεις σε επαρχία και νησιά. Η μουσική τους είναι ένα μείγμα 70’s hard rock και punk rock ‘n’ roll, αλλά έχουν και καταδικά τους στοιχεία που δεν ”κωλούν” πουθενά. Ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο ”Crime Does Pay”, κυκλοφόρησε το 2008 με παραγωγό τον Ottomo(παραγωγή στο ”Avatar”της Μonika) και πήρε αξιόλογες κριτικές. Μέσα στο 2012 θα κυκλοφορήσει ο δεύτερος δίσκος τους με τίτλο ”Silver Bullets”. Ήδη το πρώτο single του δίσκου ”Rock ‘N’ Roll Spirit” έχει αρχίσει να παίζει, με μεγάλη απήχηση. Έχούν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Marky Ramone, Pierced Arrows( ex-DeadMoon ), Nashville Pussy, Fuzztones, Mad Sin, Demented Are Go, The Last Drive( 2011 mini greek tour ), Marco Mendoza( Thin Lizzy ), The Stems κ.α.

”To rock n roll όπως γεννήθηκε, αλλά ακόμα πιο άγριο, ατίθασο και οργιώδες…”

www.myspace.com/mammakin
www.facebook.com/mammakin

LUNATIX

Γεννήθηκαν το 1999, κάποια φάση διαλύθηκαν για να επιστρέψουν το 2011 και να μας κάνουν όλους να παραδεχτούμε πως είναι η πιο ατόφια speed punk n roll μπάντα της Αθήνας!

www.facebook.com/lunatix.punx

121