SONNE ADAM: “Messengers of Desolate Wars”

Προερχόμενοι από το Ισραήλ και μέχρι πρότινος γνωστοί μονάχα σε underground κύκλους, οι Sonne Adam (μτφ “αυτός που μισεί τον άνθρωπο”) συγκεντρώνουν την πραμάτεια τους και υπό την αιγίδα της Century Media (ποιάς άλλης;), βάζουν πλώρη για ευρύτερο κοινό, κάνοντας τουρνέ μαζί με τους Grave.

Το δίδυμο των Davidov και Dahan (το οποίο παρεμπιπτόντως “έσπασε” εφέτος ύστερα από την εμφάνισή τους στο Hells Pleasure festival και πλέον, πέρα από την κιθάρα, φωνητικά αναλαμβάνει ο Davidov), ξεκίνησε τη μπάντα το 2007 θέλοντας να παίξουν κάτι μεταξύ πρώιμων Paradise Lost και Morbid Angel, αλλά με γνώμονα τη βλασφημία και ότι συνεπάγεται από αυτήν…

Το αποτέλεσμα τους δικαίωσε στους underground κύκλους και για να μην σας τα πολυλογώ, ύστερα και από την επιτυχία του “Transformation” album τους, η Century Media τους πήρε από το χεράκι και τώρα κυκλοφορεί τα EP τους για πρώτη φορά σε cd (μιας και μέχρι πρότινος βρίσκονταν μονάχα σε βινύλιο).

Στο “Messengers of Desolate Wars” λοιπόν συναντώνται τα “Armed With Hammers”, “The Sun Is Dead” και “Doctrines of Dark Devotion”, συν τρία ακυκλοφόρητα κομμάτια (διασκευές σε Thorns και Darkthrone).

Οι λάτρεις του old school ατμοσφαιρικού death/ doom, καλό είναι να τρίβουν ήδη τα χέρια τους! Σε όσους όμως δε γαργαλάει το αυτάκι τους η σαπίλα και η occult deathίλα, μπορούν να προσπεράσουν. Όπως και να έχει, τσεκάρετε το full length τους!

611

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1401 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.