Kreator: To 3D Show τους και στην Ελλάδα

Η σημαντικότερη metal περιοδεία του φθινοπώρου, περνάει και από την Ελλάδα. Στις 16/11 στο Fuzz (Αθήνα) και στις 17/11 στο Principal Club Theater (Θεσσαλονίκη) έρχονται οι βασιλιάδες του ευρωπαϊκού thrash metal, οι KREATOR, μαζί με δύο από τις σημαντικότερες death metal μπάντες όλων των εποχών, τους MORBID ANGEL, τους NILE αλλά και τους FUELED BY FIRE.
Ενώ οι μέρες για τις συναυλίες πλησιάζουν σιγά-σιγά και η αναμονή γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, έρχεται και η ανακοίνωση των KREATOR να ταράξει τα νερά, αφού η περιοδεία τους θα έχει ένα τεράστιο, τρισδιάστατο stage show, που φυσικά θα έρθει και στην Ελλάδα!!! Συγκεκριμένα, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του γκρουπ, Mille Petrozza, δήλωσε:
«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία προετοιμασίας της περιοδείας και μπορώ να πω ότι γίνεται συνεχώς πιο κτηνώδης!!! Εκτός από το γεγονός ότι θα έχουμε μαζί μας του MORBID ANGEL, τους NILE και τους FUELED BY FIRE, ίσως το δυνατότερο πακέτο ακραίου metal που περιοδεύει το 2012, θα παρουσιάσουμε το καινούργιο τρισδιάστατο stage show για πρώτη φορά στην Ευρώπη! Ελπίζουμε να δούμε όλους τους οπαδούς μας και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την ευρωπαϊκή περιοδεία μας!»

Τα υπόλοιπα επί σκηνής…

Το επίσημο trailer της περιοδείας είναι το εξής:  

Ώρα έναρξης; 19:00
Τιμή εισιτηρίου: 35 Ευρώ
Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει: 
Αθήνα: (TICKET HOUSE, PUBLIC, METAL ERA) 
Θεσσαλονίκη: (MUSICLAND, ALONE METAL STORE, THE NEPHILIM METAL MUSIC STORE, STEEL GALLERY RECORDS, HADES)
Λάρισα: ROCK MUSIC STORE (μόνο για τη συναυλία ΤΩΝ KREATOR+MORBID ANGEL+NILE+FUELED BY FIRE στη Θεσσαλονίκη) και online από τα www.ticketpro.gr & www.123tickets.gr 

137