THERION: UNPLUGGED στη Θεσσαλονίκη

THERION

Για πρώτη και μοναδική φορά ….UNPLUGGED στη Θεσσαλονίκη

Γαια Live

Σαββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη – Λαδάδικα

Doors 20.00

Show time : 21.00

Christofer Johnsson – Acoustic Guitar
Nalle Påhlsson – Acoustic Bass Guitar
Christian Vidal – Acoustic Guitar
Stefan Järnstål – Piano
Thomas Vikström – Singer
Lori Lewis – Singer
Linnea Vikström – Singer

Mια σειρά από ανυπέρβλητα τεχνικά προβλήματα καθιστά αδύνατη την πραγματοποίηση της συναυλίας των Therion στο Principal της Θεσσαλονίκης. ΟΜΩΣ !!! Ουδέν κακό αμιγές καλού!!  Ο Christofer Johnson επιθυμώντας να μην απογοητεύσει τους Θηριόφιλους της Θεσσαλονίκης τους κάνει ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ δώρο !!
Μια  μοναδική εμπειρία περιμένει τους fans των Therion  α π ο κ λ ε ι σ τ ι κ ά  στη Θεσσαλονίκη. Οι Therion βγαίνουν από την πρίζα και προσφέρουν μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ακουστική κατάνυξη ΜΟΝΟ στο κοινό της Θεσσαλονίκης!!!!
Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου μια ιστορικής σημασίας στιγμή περιμένει όσους τυχερούς προλάβουν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους.
Ακόμη περισσότερο, και για να αποζημιώσει πλήρως τους fans του, ο Christofer και οι υπόλοιποι αμέσως μετά το τέλος του ακουστικού σετ θα μείνουν στο χώρο για να μιλήσουν με τους φίλους τους , να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν με όσους  βρεθούν στο Γαια !!!
Λόγω αυτών των αλλαγών σας έχουμε ακόμη ένα δώρο !!!!  Τώρα ένα εισιτήριο των 25€ , συνοδεύεται και από ένα εισιτήριο δωρεάν και επιτρέπει σε 2 οπαδούς να απολαύσουν την μοναδική αυτή μυσταγωγία που θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!

Προσοχή! Τα εισιτήρια είναι περιορισμένα και πωλούνται αποκλειστικά στο Ticket House – Musicland και στο  www.123tickets.gr …. Και μην ξεχνάτε αυτή ίσως είναι Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ που θα τους δείτε live !!!

To  show της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί κανονικά όπως και έχει προγραμματιστεί στο Gagarin την Κυριακή 21 Οκτωβρίου

164