MICHAEL SCHENKER "WorldWide Live 04"

Άκρως απολαυστικό είναι το dvd που κυκλοφορεί ο τρομερός Γερμανός κιθαρίστας Michael Schenker (Scorpions, Ufo) με το γκρουπ του και ο τίτλος του είναι “World Wide Live 2004“.

Ο “Μιχαλάκης” εκείνη την περίοδο βρίσκόταν σε καταπληκτική φόρμα και παρά τις περιπέτειες που είχε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, εδώ τα πάει μια χαρά.

Εδώ παίζει πολλά σπουδαία τραγούδια από τους UFO με πιο χαρακτηριστικά τα κλασικά “Doctor, Doctor“, “Too Hot to Handle“, “Rock Bottom“, “Let it Roll” και “Lights Out” ενώ φυσικά δεν λείπουν και τραγούδια από τις δικές του δουλειές όπως τα “Armed and Ready” και “Ιnto the Arena” αλλά και από το άλμπουμ “Αrachnophobiac” που μόλις είχε κυκλοφορήσει εκείνη την περίοδο.

Η ευχάριστη έκπληξη είναι ο αμερικανός ο τραγουδιστής Chris Logan οπου ερμηνεύει άψογα όλες τις συνθέσεις και δίνει αρκετή δύναμη σε όλο το dvd.

Στα θετικά του “World Wide Live 2004” περιλαμβάνονται η συνέντευξη του M.Schenker, η βιογραφία και δισκογραφία των MSG, αρκετό φωτογραφικό υλικό καθώς επίσης ότι περιέχεται μαζί με το dvd και μόνο σε δύο χιλάδες αντίτυπα και το cd της συναυλίας!

Φώτης Μελέτης

474