James Christian (House of Lords): Καινούριο solo album

Στο στούντιο βρίσκεται ο τραγουδιστής James Christian των House Of Lords όπου ηχογραφεί το τρίτο του, solo δίσκο που ονομάζεται “Lay It All on Me” και θα περιλαμβάνει δώδεκα κομμάτια.

Μερικοί τίτλοι τραγουδιών είναι οι:”Day In The Sun”, “Believe In Me”, “Shot in the Dark”, “Welcome to your Future”, “Every Little Lie” και αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά από τη Frontiers Records.